Festen, min kväll, ”halvkändis”

Igår var det då dags för Anna och Johans 40-års fest.
Eftersom ”barnvakten” blivit sjuk så satte jag på mig det förklädet. Men jag åkte till festen började och stannade en timma. Jag ville ju inte missa min bästa väns party helt och hållet. Jag är glad att jag gjorde det. Det vart att skratta en del och snickesnacka med en massa människor.

The sexy-girl mötte mig och putade förföeiskt med läpparna

Kvällens andra värd, Hot sexy-girl

Han, ursäkta!, hon fullkomligt springer fram på sina höga klackar som om hon inte skulle ha gjort annat.

Lite het på gröten var hon allt när hon stötte på min svärson, hon riktigt stamklättrade på Luigi. Det var nästan så jag ropade: Bryt!

The sexy-girl raggade snabbt upp den hårdaste killen på partyt. Nu stannade jag ju inte till slutet, men jag undrar om dom lämnade festen tillsammans eller om hon fick tag på något annat ”kvart-i-tre-ragg?

Burkatjejen berättade att hon lagt tre timmar på sin makeup innan festen. Undrar vad hon hade för färg på läppstiftet och ögonskuggan? Burkan hänger med en annan hot brud.

Det var flera som var heta på gröten just den här kvällen.

The hot sexy-girl, eller kanske det var en hen, friade till kvällens brud på direkten. Hon han inte ens få av sig tennisskorna innan han kastade sig ner på knä

Det fanns superkvinnor med på festen med oanade krafter

När jag skulle glida iväg kom Fiona och utbrast: Men det är ju coolbettan!
Jag väldigt förvånad då jag aldrig träffat ”Fiona” förut: Va, känner du igen mig!
Fiona: Det är klart!
Fiona till Tandtrollet: Kolla där är coolbettan!
Tandtrollet: Är det där coolbettan?
Fiona: Är du dum, det ser du väl att det där är coolbettan! Klart det är coolbettan!
Jag: Jaha ni känner igen mig! Då är jag lite av en halvkändis här då!
Fiona och Tandtrollet: Ja!
Rackarns också, om jag nu var lite halkänd så skulle jag ju haft med mig Idol-kort som jag hade kunnat signera. Måste nog trycka upp sådana.
Tror du att det är många som skulle vilja ha ett signerat coolbettan-kort?
Tänker hur många jag bör trycka upp i första tryckningen.

På kortet ovan slöt även Julgranen med lysande belysning upp, så coolt. Dessa donnor ingår i Padd-gänget. Det var kul att få se vilka de var. Anna har ju berättat om deras upptåg då de reser iväg ett par gånger per år tillsammans. Jag vart nästan generad då personerna som Anna berättat om fick ett ansikte;)

Här börjar Padd-gänget sluta upp tillsammans. Det var nästan så jag vart lite rädd. Men sådana här gäng vet man aldrig vad dom tar för sig.

Sedan var dom fulltaliga för en stund

Ryser..tänk att möta detta hårda Padd-gäng en mörk kväll. Då skulle jag nog få lite mer än fukt i brallorna.

The hot sexy-girl var i sitt esse. Kastade sig rakt in i Padd-gänget helt orädd och drog frankt upp sin kjol för flickorna

Men det gick hem hos Padd-gänget och Julgranen studerade noga vad som fanns under kjolen. Kanske undrade om de tillsammans kunde göra små sexy-julgranar att ha i t.ex. på instrumentbrädan i bilar nu till jul. Kanske skulle vara något för RUSTA eller ÖB och sälja. Vad tror du?

Det fanns en massa andra fantastiska skapelser på festen. Men jag tycker jag får skärpa när jag skjuter av ett foto men sedan ser jag inte vad det är för att det är så suddigt.
I samma kvalitet som dessa foton är är mina ögon, så du förstår att någon mästerfotograf blir jag aldrig.

Självklart var jag tvungen att visa min styrka för att impa på The sexy-girl

Sedan tog jag min kappsäck och åkte mot Angelica med lite omtanke så att ungen äter.

Efter det så åkte vi till Willys då Angelica ville ha torkade fikon. Där träffade vi på Charlotta som var på väg på middag och hade en tulpankvast i näven.
Angelica sa något i sil med: Vad har du gjort av de andra tulpanerna du köpte?
Jag uppfattade det som Charlotta sa: Det fick åka iväg. Jag tänkte på de Charlotta och Hampus hade på vardagsrumsbordet.
Charlotta såg lite besvärad ut. Flickorna har tur att jag hör så dåligt att jag ofta hör fel ord.
Du ser, jag ser taskigt och hör som en kratta. Det går utför med kärringen.

Efter det hämtade vi mat

Käkade. Jag gav Kakan mat och gick ut med henne.

Efter det åkte jag hem till Jojo och höll henne sällskap 40-50min. Hon mådde inte bra. Hon hostade och hostade. Hostade upp mycket slem. Jag gick och torkade upp och de jag missade att se trampade jag in i strumporna. Det var ungefär som att trampa in en massa grodyngelägg i fötterna. Jojo var hängig men glad över sällskap.

När jag skulle gå så såg jag dessa från baksidan och tänkte: Varför har Charlotta ställt tulpaner så där? Utan vas och allt?

Då vart jag ju så glad naturligtvis! Det var rart!
Tack Charlotta och Hampus!!!

Sedan åkte jag tillbaka till Angelica och hon hade ont. Hon var så trött eftersom hon inte sovit på två dygn. Tydligen så var det en biverkan av de smärtstillande hon fått att inte kunna sova. Nu hade hon sedan morgonen varit utan smärtstillande. Men eftersom hon ska ha den där rullen som ska trycka ordentligt så smärtar det.
Så jag gick ut med Kakan för att få henne och bajsa. Hon är ju mest van att gå lös så att rasta henne i koppel tar tid då hon inte är så van med det. Men nu får hon bara ha korta lugna koppelpromenader. Det är bra för då hon börjar och ska leka så hostar hon så att hon måste lägga sig ner. Men en bajspåse vart jag tillslut av med. 1-0 till mig.

Sedan åkte jag tillbaka till Jojo och kissade henne. Hon var inte alls sugen att gå längre än där Charlotta har bilen då hon hostade så i kylan.
Efter det åkte jag tillbaka till Angelica och nattade henne. Plockade och fixade disken. Torkade och plockade lite. Spelade lite spel på mobilen.
Sedan gick jag ut med kakan igen eftersom hon inte kissade då vi gjorde av med en bajspåse.
Rackarns vad vi gick. Det hade ju inte gått någon annan hund där på ett tag så hon hittade inte något fint ställe att sätta en revirpink på.
Vi gick och gick i kylan. Jag vädjade: Kakan kissa nu! Då inte det funkade så lade jag till: Snälla Kakan, kissa nu! när inte det heller hjälpte ställde jag mig ner på min aknän och knäppte händerna och sa bedjande: Snälla snälla Kakan, kissa är du den raraste i världen! Mormor fryser!
Efter 25 min såg jag en hund gå en bra bit ifrån. Jag skyndade stegen så pass att Kakan fick hosta och fick sakta ner. Då satte sig tillslut Kakan och släppte iväg en drill då hon kände lukten av den andra hunden. Jag kysste Kakan av glädje.
När vi kom tillbaka vaknade Angelica och strax där efter så ringde Jens och ville bli hämtad från partyt. Jag sladdade dit och hämtade upp honom. Släppte av honom hemma hos dom och gasade bilen hemåt. Där låg den sjuka ”barnvakten” nerbäddad i sängen. Oj vad det var synd om honom! Så han hostade! Han ville inte prata för halsen var såå sårig!

Nej min vän, nu måste jag gå ner och såga i garaget. Såga och göra klart min sluss in till matrummet. Imorgon kommer Jojo då hon inte kan vara på dagis och hon får som vanligt vara i vardagsrummet. Men jag vill inte heller att de andra hundarna ska vara i matrummet ifall någon bacill tar sig upp för trappan.

Tjilivippen i kallsippen!

Vi hörs!

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *