Feng Shui, aura och Hokuspokus!

I lördags kväll vid sänggående så börjar Hjärtat prata om att det är fel energier under sängen. Ja du läste helt rätt, under sängen. Vem f-n är mer under sängen än dammsugaren, inte jag iallfall. Vad Hjärtat gör då jag somnat vet inte jag.
Jag låg och spelade på min mobil som vanligt innan jag lägger mig ner ordentligt för natten. Ett sätt för mig att ”inte göra någonting”, bara varva ner.
Då började Hjärtat snacka om min aura, att han kände att jag inte var närvarande emot honom, han kände det. Han borde ha sett det då jag faktiskt har lyse i min mobil där i mörkret och att jag spelade.
Jag funderade om han börjat ta några roliga piller. Vad svamlade mannen om? Det här sa han inget om när vi dejtade? Hur mycket drack han ikväll? Var det inte bara en öl på eftermiddagen och tre glas vin under kvällen? Kanske han har en flaska stående i garaget eller så?
Mina sömnproblem skulle vara som bortblåsta efter detta. Du förstår att jag skrattade!
Jag har inte hämtat mig sedan i lördags kväll. Det tror jag att du förstår.

I söndags fortsatte snacket om Feng Shui. Det där eventuella pillren var visst långtidsverkande.
Hjärtat visade vad Feng Shui var på en bild. Jag säger bara: Jaha, sedan då?

bild (36)

 

Helt plötsligt igår eftermiddag så fick jag inte längre tillträde till sovrummet. Nä nu skulle det Feng Shui:as för fulla muggar.
Philip ropades dit flera gånger. Jag talade om att om han nu skulle Feng Shui:a så fick han städa sovrummet också. Så det var ju bra då jag inte hunnit med det.
Sedan behövde han åka iväg, det fattades saker tydligen. Jag sa bara och suckade: Ja ja, det blir nog bra!

Sedan fick jag välja om jag ville se det innan jag åkte och tränade ett Box-pass eller när jag skulle gå och sova.
Jag bad han välja, ville han att jag skulle vänta tills jag gick och sov så var det ok. Han valde att jag skulle vänta tills jag gick och lade mig. Sedan ändrade han sig.
Eftersom jag inte var med då det hela drogs igång har jag inga före och efterbilder.

Sängen hade flyttats. En ny sänglampa hade köpts. En likadan som den tidigare vart det inte då den kostade 1.340kr. Den förra var knepig och så från start, den ena slocknade ibland och som småblinkade. Tydligen så hade Hjärtat just retat sig på den. Sänghyllan hade flyttats, likaså en ljusstake.

bild (37)

 

Bakom draperiet finns en dörr som går till balkongen. Nu skulle sängen stå där i rummet för där var det bra energi.

Här stod sängen förut. Dit hade en tavla flyttats och hängts upp.

bild (38)

 

Blommor i fönstret hade köpts. Orange då Hjärtat tydligen gillar den färgen, det visste faktiskt inte jag. Just den här orange färgen ansågs varm emot det kalla blåa rummet (host host ????). Ytterkrukor kommer jag ersätta kaffefaten med, var så säker;)

bild (40)

När jag kom och lade mig så hade det tänts upp en massa ljus i rummet och täcket var uppvikt en bit. Ett glas fint gott vin stod och väntade på mig. (tydligen skulle jag bli lite lullig och för den skull sov hela natten;) Gott var det) Fint som snus var det.

bild (39)

 

Nu skulle jag sova som en prinsessa och mina sömnproblem skulle vara borta.
Men det lades in en brasklapp då första natten inte skulle bli det väntande resultatet. Sedan kände han att min aura hade ett veck eller spricka så jag skulle inte få den effekt som var meningen för att jag inte direkt trodde på det hela.

Själv drog han som en avlöning. Själv anser Hjärtat att jag sovit hela natten. Nja, jag gick och lade mig 22.30. Vaknade första gången 00.30. Sedan 01.30 och upptäckte att han var borta och en hund väckte mig, deras korgar har tydligen fel energier under sig. Sedan kom 3-åringen farandes. Efter en timma vaknade jag igen då dubbeltäcket låg på golvet bredvid mig. Har aldrig hänt förut. Men det var väl de kraftiga energierna som drog ner det. Sedan vaknade jag innan Hjärtats klocka ringde där i gästsängen. Dit drog han då jag snarkade för mycket. Låg vaken igen då han kom in i sovrummet för att hämta ett par byxor.
Men enligt honom har jag sovit non stop förutom när jag var ute med hunden, spännande.

Jag förstår att jag kommer att sova hårt framöver. Vid huvudändan står ett element som kommer koka min hjärna till medvetslöshet då det inte går att stänga av det.

bild (41)

 

När Angelica kom hit imorse frågade hon varför min byrå står mitt på golvet på kontoret. Jag förklarade att de inte fick plats i sovrummet då det nu är Feng Shiu i sovrummet som gäller. Hon tyckte att jag skulle tro på det och höll Hjärtat bakom ryggen och sa: Lite placebo har väl ingen dött av!

bild (42)

Får väl sälja byrån med spegeln och tillhörande pottskåp till någon. Det kan ju inte stå där.

Men det var rart att fixa så mycket igår i sovrummet. Det var en härlig känsla faktiskt, att bli ompysslad. Ovant med så mycket på en gång men som sagt var härligt. Skulle kunna vänja mig vid det var dag;) Rart var hela handlingen om än lite konstig.
Tack Hjärtat för allt du gjorde igår! Så glad över det att jag bara ryckte på axlarna och skuttade iväg och hämta en trasa för att damma av sänghyllan som var full i damm.

Så nu Feng Shiu:ar jag! 🙂

Vi hörs!

En reaktion på “Feng Shui, aura och Hokuspokus!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *