Fantastiskt att se dig Angelica!

Idag hämtade hjärtat Angelica.
Jag åkte dit på eftermiddagen. Dels var jag vansinnigt nyfiken och sedan kom ett sms där Angelica bad om besök och att jag handlade lite.
Jag var lite nervös då jag for dit för att det skulle vara två bomber Angelica hade.

När jag såg Angelica så var hon så otroligt fin. Brösten var inte så stora utan perfekt i storlek och det såg ut i proportion att kunna vara hennes egna.

Angelica hade fått se sina bröst igår kväll. De var tvungna att byta sport-BH till en större för en rulle skulle få plats.
Läkaren hade sagt att ena hennes bröstmuskel var, kommer inte på ordet, klen, mindre, ja något sådant. Det trodde han berodde på, som han sa: Hennes missbildning av bröstkorgen. Så rullen måste sitta där och trycka så inte implantaten åker ihop innan det har läkt.


Angelica är inte smutsig på bröstkorgen, bara en del av kirurgens ritningar och text.

Jag var naturligtvis tvungen att ta mig en titt om knölen som ju faktiskt var den direkta orsaken till operationen syntes.
Min bild vart inte den bästa, men det syns bara en liten liten bit av den. Helt fantastiskt att den kunde ”trollas bort” så pass mycket. Jag hoppas att detta består då svullnad och implantaten mjuknat lite. Om det blir så eller att den försvinner helt så är det ju helt fantastiskt för Angelica.

När jag kom hem så berättade jag hur fin Angelica var vid middagen och hur lagom storlek brösten hade.
Jag berättade också att det inte var det att Angelica hade bröst utan hur hela min flicka strålade. Det gjorde henne otroligt fin och vacker. Ni skulle ha sett henne!

Ärret som syns är från en tidigare operation av bröstkorgen. De nya sitter under brösten.

Jag vart verkligen glad över att se henne!

Jag vet att Angelica var orolig att vakna upp efter operationen och se att brösten vart för stora. Det var hennes enda oro.

Ikväll kom det ett långt sms. Delade upp det i två delar då allt inte fick plats på skärmen för att fota av det.

Ja Angelica, det var lite av knölen som syntes. Så lite att ingen kommer att lägga märke till den längre.
Jag är så otroligt otroligt glad för din skull! <3
Jag har ju just inte gjort annat än grina i ett par dagar så jag kan ju fortsätta. Klart jag fäller några glädjande tårar då jag läser ditt sms och då jag sett dig live.

Kanske blir så att jag måste åka till kirurgen i påsk och ge honom en puss;)
Var han snygg Angelica och Charlotta?;)

Vi hörs!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *