Failade kyssen!

Så kom det där ögonblicket som jag väntat och väntat på.
Väntat så länge att det vuxit mossa på mig och spindlarna har spunnit väv här och där.

Hjärtat föll ner på knä framför soffan där jag låg. Lutade sig på sina underarmar på soffans sittdyna. Hans huvud närmade sig mitt. Jag tänkte: Men Herre Gud vad är på gång! Jag borstade snabbt av mig spindelväven i ansiktet. Hjärtat berömde mig för att jag varit rökfri i snart fyra hela dygn. Han tittade mig djupt ögonen, så djupt att han glodde sig skelögd på gula fläcken.
Fortfarande stirrandes på gula fläcken närmade hans mun min. Jag kände två luft streck mot min haka då han andades ut genom näsan. Han kom så nära att jag såg näshåret fladdra fram och tillbaka när han andades in och ut. Jag kände doften av morot från hans mun då han ju antichipsochvinvägrade. Kände morotsdoften blandas med hans herrparfym. Hans läppar var nästan framme vid mina chips och dip flottiga läppar. Jag vart nervös över det ovana beteende från Hjärtat. ”Fjärilarna” började fladdra i min mage så häftigt att jag vart skitnödig. Sedan träffade hans läppar mina med ett smack. Efter den smacken flyttade han sina läppar 0.4cm från mina och stirrade fortfarande takt in i mina gula fläckar. Sedan såg jag hur han särade på sina läppar och lutade sig emot mig. Jag tänkte: HJÄLP!! Hur tar jag mig ur det här? Jag har ju precis stoppat in ett munhålepulver i portionspåse i munnen!!! Tänker Hjärtat att vi ska byta baciller nu från våra munhålor??? Då kommer han snart få en nikotinchock för att sedan bli askgrå i ansiktet för att sedan spy över toakanten. Så när hans tunga trängde in i min mun svarade jag med att spänna min tunga och som putta ut honom och sedan slå ihop limpsaxen med en smäll. Hjärtat tittade förvånat på mig med stora ögon som glödlampor, stora 60W. Han utbrast med förvånad röst: Vad var det där?? Här vill jag ge dig en öm djup kyss och du öppnar munnen som ett guppyyngel!
Jag: Jag har precis stoppat in en portionspåse med munhålepulver i munnen! Ville inte ge dig en nikotinchock! Men det var fint tänkt av Dig!

Behöver jag säga att Hjärtat inte gjort något nytt försök sedan dess!?

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *