EZYFIX fixade träningskläderna

Idag hittade jag en påse med genomsvettiga träningskläder med bäst före datum igår.

Nu hade jag pratat med en av skaparna av just EZYFIX om kläder som luktar surt eller svett trots tvätt, jag har b.la en munkjacka som jag trivs i som luktar surt trots upprepade tvättar.
Så när jag hittade denna starkt amoniakdoftande plastpåse så tänkte jag att nu skulle jag testa de tips jag fick.

Jag pulade i träningskläderna och munkjackan i tvättmaskinen och hällde i vanligt tvättmedel som jag använder som inte just har någon doft alls, annars då jag kör just träningskläder brukar jag ha ett parfymerat tvättmedel som täcker sunkdoften lite grann.
Men nu skulle detta hårdtestas så då vart det det vanliga tvättmedlet och som de tips jag fått hällde jag i en liten flaska av EZYFIX i sköljmedelsfacket och det vanliga sköljmedlet uteslöts.
Spänd hasade jag ner till tvättstugan och tog ur tvätten efter avslutat tvättprogram och tryckte upp tvätten i näsan och drog ett djupt andetag och surheten var borta, puts väck, efter att det hade torkat en stund så gick jag ner fast beslutad att det nu skulle lukta, men icke, jag blötte ner ett par av munkjackans torra delar och trodde jag skulle känna surheten då, men icke sa nicke!
Nu mera kommer jag att då och då köra just träningskläderna med lite EZYFIX i sköljmedelsfacket så jag håller surheten borta, EZYFIX gör nämligen så att de bakterier som luktar surt dör och lukten försvinner.
Nu kommer jag kunna köra funktionsträningskläderna på 40 grader istället för som nu 60 grader och de kommer att hålla längre, att köra de varmare än vad som rekommenderas har varit tvunget då de luktat ännu värre då de körts på 40 grader och sedan då de används igen och blir svettiga så liktar de urk direkt.

Jag har köpt EZYFIX på Spinglo.com och är medlem så jag får medlemsrabbat, vill du också få rabatter så inviterar jag dig gärna här: http://www.spinglo.com/i/coolbettan

Här kan du dessutom läsa vilka bakterier EZYFIX tar.
Jag har ju testat detta på massor tidigare, läs här, test på dotterns hund.

 

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *