EZYFRESH + EZYFIX = Amazing

Gårdagen var fullständigt fantastisk på många sätt!
Träffade så många människor som fullständigt sprutade energi och det är sådana jag vill omge mig med, har saknat det väldigt mycket och saknar inte energitjuvarna de minsta.

Några helt magiska produkter presenterades igår, galet bra och världen har inte sett något liknande innan.

Men dagen började med att jag kvistade över till Seven Eleven för att få mig en Latte, så jag stod och hängde på dörren innan de öppnade kl. 07.

Men så äntligen kom hon som jobbade där och slog upp portarna och jag fick mig en Latte och ett kaffekort:)

 

Sedan såg jag VD:n sticka iväg och springa då jag var ute och flanerade på morgonen med mitt kaffe, jag halade upp kameran men han sprang så fort att jag bara såg en prick av honom.

Sedan stötte jag på en kvinna utanför och vi började prata och hon vart helt tokig i Spinglo och tyckte att sidan verkligen var ett nytänk och addade sig bums.
Sedan var det dags att duscha och käka hotellfrukost som är så gott, gott för en stund men min kropp är inte van att äta denna mat så sedan möjlade magen runt runt den där frukosten i all evighet, men jag glömde mobilen på hotellrummet så det blev inga bilder.

Sedan var det dags att börja arbeta med dagens övningar.
Här mötte jag flera människor som är helt fantastiska, de ger så mycket energi att jag kände mig fulltankad och det var ett tag sedan.

Dessa herrar eller killar kanske de hellre skulle vilja bli kallade har sådant driv att jag blir glad:) En av männen har jag mycket att tacka för, han och hans fru!

På bordet ligger dessa helt magiska produkterna!

Sedan skulle jag visa VD:n vad vi ställt Rollupen och samtidigt ta ett kort på honom så att ni skulle få se han, han ser väldigt trevlig och tilltalande ut. (Jag kan skriva sådant för jag vet att han inte läser min blogg;))

Och så här bra gick det, precis som jag skulle ta ett kort ropade någon på honom och han vände sig om.

Här är en av produkterna EZYFIX som också finns i spray, en galen produkt.
Dessa våtservetter är utan alkohol och när du torkar dig med dessa så får du ingen smitta på dina händer, för bakterier och virus dör då dessa molekyler i detta har hål på dess cellvägg och kalket rinner ut och då dör den. Är någon kattjon i detta. Visste inte att det fanns kattjon, men sonen visste han.
Tar du en skärbräda och diskar den, drar en odlingssticka på den och sedan tar du och torkar av skärbrädan med en EZYFIX-servett och sedan drar en odlingssticka på skärbrädan, låter dessa två prov stå i ett par dagar, då har du tillväxt på de provet där du bara diskade med diskmedel men inget på den där du torkade av med servetten.
Jag kommer att prova på barnen då de sägs att de som har Herpesblåsor blir av med dessa om de petar hål på en blåsa och sedan sprayar med EZY FIX.
Så har du torkat dig med en servett och tar i någon som har flunsa och nyss nysit sig i handen och du sedan stoppar din hand i munnen så blir du inte smittad.
Skyddet håller i ca: två veckor, måste nötas bort, använder du YES eller tvål med tensider i så förkortas det då tensiderna löser upp EZYFIX det.
Finns många många fler bra saker med denna.
Den tar en väldig massa bakterier, streptokocker och virus, på spinglo.com hittar du alla EZYFIX tar.
Flera kan torka sig på samma EZYFIX -servett och få ett skydd för ingen smitta förs över från den ena till den andra, upp emot 30 personer, så länge servetten är fuktig är det bara att använda den.
Bakterier kan inte bli resistenta av EZYFIX då det handlar om positiv och negativ energi, helt magiskt!
Jag har sprayat EZYFIX på sår, på mig själv och på en hund, det röda runt såret försvinner på ett kick, bakterierna som fanns i såret försvann och inga nya kom till och såren läkte snabbt som tusan.
Till liggsår ska denna vara helt fenomenal och det förstår jag.
EZYFIX tar bort fot och nagelsvamp, spraya på EZYFIX varje dag efter att du tvättat dig och det försvinner, helt magiskt då det är svårt att behandla fot och framför allt nagelsvamp.
Spraya med EZYFIX under armarna och jag garanterar att ingen svettlukt uppkommer, har testat och det kan gå flera dagar och ingen lukt uppkommer.
Jag har torkat tangentbord, dörrhandtag mm. här hemma med EZYFIX.
Jag skickade med dottern EZYFIX på utlandssemestern så hon hade ett skydd mot alla bakterier.
Det finns mycket mycket mer att berätta om EZYFIX.

Denna också helt galen och jag har testat.
ESY FRESH, spinningskorna som inte luktar allt för gott, spraya skon och sulan med detta och lukten försvinner efter några minuter, svetta ner skon igen och ingen lukt uppstår, svetten bara göder detta och det blir bättre, håller sig fräsch länge.
Ner kissad toalettstol och klinkers, spraya EZYFRESH och kissa på det igen, blir bara bättre, då det fungerar som gödning till den kompostprocess som startar.
En nerkissad soffa av en hankatt, spraya EZYFRESH och lukten försvinner for ever.
Gnugga en surströmming på huvudkudden, spraya med EZYFRESH och lukten försvinner på några minuter och du kan lägga dig och somna utan lukt av surströmming.
Jag testade att sprya på en skinnjacka som inte luktade allt för gott i armhålorna och efter några minuter var de illaluktande borta, jag har sedan haft jackan på mig och sett till att jag blir varm, lite svettig för då brukar lukten komma tillbaka, men det gör den inte med EZYFRESH.
Under vintern så luktar det inte allt för gott under gummimattorna i bilen, jag sprayade även där med EZYFRESH och vips så försvann den sunkiga doften för gott och kom inte tillbaka då det vart blött där under igen.
EZYFRESH tar bort Unken doft i källare garage, efter brand, rökdoft, mögel mm.

Dessa produkter kan alla Spinglomedlemmar köpa till rabatterat pris och Nordic Health Soulotions har ensamrätten på dessa produkter över hela världen!

 

Vi hörs!

 

En reaktion på “EZYFRESH + EZYFIX = Amazing

  1. Pingback: EZYFIX fixade träningskläderna | coolbettan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *