Ev. Midsommar SEX inställt

Ja det fixade PT:n så att musen är avstängd!
Vi drog ut och senare än beräknat, Kim 409m och min cykel gick inte att växla. För hand tvingade vi den i högsta läget och då fick PT ta min cykel med damsadel

20120621-235117.jpg
Jag fick ta hans cykel och det hade jag inget emot för hans är en racer och min är som att köra ett formel 1 lopp med en folkvagns buss;)
Nu var det hårt tempo för mig, första cyklonen utomhus sedan 31 aug förra året. Jag slet jag var trött, jag flåsade, jag fick mjölksyra. När jag vart trött kom mina negativa tankar och jag tyckte jag var ur dålig och cyklade det långsammaste ever. PT gapade, ta i, kom igen, men kör på, tryck och drag, kom igen Bettan, växla ner, 2-4osv.!
Jag var ”skit tuff” då jag fyllde munnen ned vatten och spottade ut allt direkt dom värsta Vasaloppsåkaren, jag spottade (hatar spottare). Jag gned musen fram och tillbaka och då jag ställde mig i duschen så sved det som fan då vattnet nådde musen och jag skrek rakt ut och ögonen utvidgade sig till klor i huvudet, det känns som den är .skinnflådd så eventuellt midsommar sex är inställt:)

Farten inte så tokig i alla fall. Kollade in förra årets första cykel tur

20120622-000710.jpg
Som faktiskt var exakt på året och jämförde med idag

20120622-000803.jpg
Cyklade drygt 2 km/h bättre detta år vid första cyklingen så jag får vara nöjd trots att PT:n cyklar 20% fortare än mig.

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *