Ett sjudundrande RPM-pass!!

Ja rackarns vilket kul spinningpass flickorna hade knåpat ihop!
Det kallar jag spinning det!

Jag tar det från början.
Jag och Anna gick först på ett braigt pass som heter Functional Moves med Sofia på NTC.
Sofia vet hur hon ska få oss att jobba hon. Svetten dröp och odören från armhålorna var inte nådig ska du veta.
Efter det gick vi till spinningsalen där vi hade riggat upp cykeln, vatten, cykelskor, handduk och Celcius. Jag och Anna tror att vi blir så spidade på Celsius och att den hjälper oss att prestera mera. Låt oss tro det för det är en viktig psykologisk faktor för oss.
Jag matade Anna med en halv bars och sedan var det bara att sätta igång.

Sedan började RPM-passet. (vet inte vad RPM betyder)
Vilket pass!
Det var drag från första stund tills vi gick i mål.
Vi slet, tjejerna peppade oss till tusen, svetten forsade.
De här var ett riktigt spinningpass det! Precis så som jag är van. Jag är van att slita och gnissa sadel så musakusa blir blankpolerad. Spyorna ska stundtals kännas i halsen, pulsen ska knacka på i bakhuvudet för då vet jag att jag jobbat riktigt bra.
Anna var duktig till tusen då hon slet sig i mål trots att hon vid halvlek nog var på väg att ge upp. Men hon slet på som en bäver.

Tack Anna-Karin och Elin för ett bra, tufft och roligt pass!! Helt Grymt! Det här måste ni göra om!

Låt mig presentera spinning-Drottningarna

bild (47)

 

Med svetten drypandes efter skosulorna drog jag och Anna till Willys för att köpa basfödan, Kvarg från Lindvalls. Den var slut!
Kristin (tack, Kristin!) på NTC sa i lördags att om vi skulle äta onyttigt och dricka vin skulle vi göra det efter ett träningspass för då skulle det som bara rinna igenom.
Det där kom jag ihåg då jag såg extrapriset på dessa som råkade hoppa ner i min korg bara så där. En annan basföda jag tidigare haft.

bild (49)

 

Jag köpte Havtorn också att ha i min smoothie. Jag har så torra slemhinnor i halsen, näsan och ögonen och då är Havtorn riktigt bra.

Det är så bra att åka och handla toksvettig. Det är aldrig någon kö i kassan. För om jag bara lyfter på armhålan 15 meter innan kassalinjen och blåser i armhålan så är det tomt då jag kommer fram. Jag kan också låta knäskyddet glida mer mot vaden och vädra knät för där är det mumma av stora mått.

Ute på parkeringen så såg jag att Anna tror att NTC:s handdukar ingår i medlemskapet.

20130821-134839.jpg
Undrar vad Snygg-Linda och Anna-Lena säger om det? Jag såg då inget om handdukar i det finstilta så jag tecknade medlemskap, hum.
Jag skulle då inte vilja kaxa sådär mot Snygg-Linda och Anna-Lena. Snygg-Linda är stark och Anna-Lena är ett riktigt riktigt muskelpaket ska du veta.
Anna är modig hon!

Vi hörs!

En reaktion på “Ett sjudundrande RPM-pass!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *