Ensam hemma!!!!

2.5 timma i min ensamhet.
Tappar upp ett skumbad, droppar i lite lugnande örter. Sätter på lite mysig plingplong musik som flyttar mina nerver från utsidan av kroppen till insidan. Tänder några ljus runt badkarskanten. Dämpar belysningen. Tar fram den exklusiva hårinpackningen. Lägger en mer exklusiv ansiktsmask som tar bort pormaskar och de svarta under ögonen. Tar fram fotfilen och lägger den på en arms avstånd. Häller upp ett glas vin och ställer på badkarskanten.
Lägget fram den nytvättade morgonrocken att ta på efter badet.
Klär av mig och doppar ner den första foten i den behagliga temperaturen på vattnet. Drar en djup längtansfull suck…snart ligger jag avslappnad i badet och njuter!

Verkligheten är en annan. Den ovan är i mina drömmars fantasi.
Det började med att jag upptäckte att mina nycklar var på insidan av dörren då jag kört träningsväskor och Philip till gymmet.
Knackade på hos Cotten för att slippa in. Ingen öppnade. Klättrade över staketet på baksidan med hopp att jag glömt låsa altandörren. Men insåg att set hoppet var kört.
Ringde 700 samtal för att slippa parkera, gå ner till gymmet, ta av skorna och be om nycklar hem. Tog en chansning och ringde Charlotta för att höra om hon hade nycklarna hem till huset hemma i lägenheten men dom var med henne i Stockholm. Angelica som var med Charlotta i stan sa: Åk hem till Jens och hämta min. Åkte till Jens men han hittade inte nyckeln. Men då ringde Cotten så då slapp jag in.
Åkte hem, kom in. Värmde på en kopp kaffe i micron och drog den på stående fot och tittade på nyckelknippan som skrattade åt mig

20130311-192842.jpg

Blodhundarna skällde och dreglade som bestar och ville ha mat. Bara att utfodra dom innan jag själv vart deras middag

20130311-193014.jpg
Sedan var det bara att knyta hucklet på skallen och börja med maten så den finns klar tills det tränat klart

20130311-193203.jpg
Sedan började jag blogga till dig.
Efter ett tag uppfattade jag vad det var som lät i wookpannan.
Jag kastade ur de översta lagret i en annan panna

20130311-193417.jpg
Understa lagret hade jag fixat till en well done- yta på så att säga

20130311-193548.jpg
Jag insåg att middag till mig och lunch imorgon var kört då det nu inte skulle räcka mer än till två hungriga som varit på gymmet. Jag fick ta något så glamoröst som en tallrik spagetti till middag. Jag lyckade till det med en klick smör som jag nu sitter och mumsar i mig medan jag bloggar till sig

20130311-193841.jpg
Efter min gourmé-middag med mig själv ska jag ta hand om diskbänkens förfall och plocka ur diskmaskinen innan det är dags att hämta från gymmet.

coolbettan direkt från verkligheten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *