En startsignal, behöver känslodämpare

Inom ART snackas det om startsignal och känslodämpare.

En startsignal för mig på en millisekund är detta

20130118-065230.jpg
Kvarlämnade tomma toarullar!!!
Satan i gatan vad jag går i taket inombords av dessa!
Men jag har utvecklas. Innan tyckte jag att jag inte var värd bättre än att t.ex plocka efter andra.
Nu kan jag tycka att jag är det. Nu blir jag irriterad och det ligger och bubblar i mig, från magen och upp till gommen. Det far runt där fram och tillbaka.

På gästtoaletten har någon iallafall haft vänligheten att hjälpa mig i mitt dagliga arbete med att plocka toarullar. Går toapapper som f-n, som om jag skulle hålla diarré-konferenser var dag.

20130118-065844.jpg
Någon har iallafall lyft av den tomma rullen från hållaren.
Jag borde nog tacka för den hjälpen egentligen.
Har en tom rulle rullat in under badkaret och kommer fram våt som en dränkt katt när jag städar under badkaret så får jag kväljningar. Jag finner det äckligt att se den, vidrigt att ta i den där våta, då sträva kalla toarullen.

Nu vet jag att det inte är bra att jag bara sväljer ilskan och knyter handen i fickan, biter ihop käkarna så plomberna förvandlas till fin sand i munnen.
I ART:en finns det Känslodämpare att lära sig ta till för att inte bli fly förbannad. Det skulle vara bra för mitt inre tror jag.
Jag måste hitta en känslodämpare för detta.
En skulle vara att ta dessa toarullar och köra ner i halsen sakta på den som lämnat, för att på så sätt dämpa ilskan. Jag ser inte att det skulle vara fel på den handlingen för toarullen är ju ihålig så jag kvävet ju inte den som jag kör ner toarullen i halsen på, fritt flöde på luft är det ju.

Jag har många saker som ger mig en startsignal, tomma mjölk, juice, yoghurt, fil- förpackningar på diskbänken för att nämna något mer.

Måste ta tag i detta så jag inte får en startsignal. För jag borde ju ha en massa år till som jag ska plocka toarullar innan jag dör. Och ska jag bli förbannad varje gång så kommer jag explodera en dag som ett ägg som körs i micron på full effekt och bli en blodig blöt fläck på asfalten. Och hur kul är det för dom som ska gå förbi där på gatan!

Nu känd det bättre då jag fick berätta detta för dig!
Nu är jag inte ensam med mina tankar och ilska längre.
Tack för du lyssnade läste!

Vi hörs!

2 reaktion på “En startsignal, behöver känslodämpare

 1. Här hemma står en tom toarulle på locket till papperskorgen och har så gjort i 3 veckor… Jag väntar med spänning på vad som ska hända med den! 😉

  • Oj, hos er är det spännande!;)
   Snällt att flytta den till papperskorgslocket!
   Undrar vad det var som tog emot att lyfta på locket och släppa ner den i papperskorgen?
   Jag känner att det finns hopp hemma hos dig iallafall då den som ställde den där vet var den ska iallafall;)
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *