En mormors ”vardag”

Kotten har bestämt sig för att bara sova om vagnen är i rullning. Att inte gå som en hysterisk mormor och gunga på vagnen och köra i ett 90 km/h tempo trots att hastighetsbegränsningen här hemma råder på ca: 7km/h är enda allternativet, en för trött ettåring är inte alltid en lek. Jag är ensam hemma så ingen kan bötfälla mig.

Trots att jag är mormor så behöver jag uträtta vissa behov som toalettbestyr, typ pudra näsan. Att behöva skaka och knuffa samtidigt som urinblåsan får sig en tömning så blir det som en vattenspridare i toalettstolen.


Ibland tvingas Kottarna även vara med då det stora sker på toaletten. Är ingen hemma och det pockar på där bak är det bara att samla in alla och ta med dom in. Så var det ju även med våra barn. Det är därför det inte är så många kvinnor som sitter och ”vilskiter” i en halvtimma. Oftast så är det bara att ta i och tömma snabbt då barnen klättrar i badkaret, får tag på en schampoflaska, tamponger, tvättar händerna läs: blöter ner halva badrummet, tömmer papperskorgen eller något annat roligt som finns i ett badrum. Har barnen någon liten kompis här och det är i ”lämna ej utan uppsikts åldern” är det bara att slita med dom också. 

Sådant här står inte skrivet i någon barnbok. Det är en av alla överraskningar som inte nämns en förälder får. Och nu har jag avslöjat det här om det är någon här inne som inte har barn och har tänkt på saken.
Vi hörs!

En reaktion på “En mormors ”vardag”

  1. Me parece una filosofia muy acertada la del perdon radical, no conocemos todas las palabras que Jesus pronuncio sobre este tema , solo las que quedaron constancias a traves de los escritos biblicos y transmitidas a traves de las tradiciones orales.Tengo la intuicion que habria mucha concordancia con este perdon radical que aqui se anuncia en esta weeeePosiblbm.nte el amor, el perdon, la fe y la Justicia Divina son los cuatro pilares donde el alma se sustenta para crecer y expandirese en un todo universal y eterno.Saludos cordialesVictor Muñoz

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *