En hand kom i natten

Nu hade jag pillertrillat upp alla tabletter jag fick med mig av doktorn.

Jag tror att jag var aningens uppspelt över att jag lyckades med ännu en deal och det att få åka hem trots allt vid midnatt att jag glömde bort en del av doktorns ord och det var att hon skrev recept på lite piller som jag ju heligt lovat ta.
Jag har varit och är fotfarande så att smärta det tar jag bara, det är liksom bara att härda ut, men jag försöker lära om lite och det efter de sista operationerna jag gjort då jag och sköterskor och ibland läkare haft en ganska intensiv diskussion om just smärtlindring, jag har hållit fast vid att det inte är bra för kroppen att ta en massa syntetiska mediciner och att det bara är att stå ut och de har käftat emot att kroppen läker fortare då den slipper tampas med smärta.

Så igår kväll tog som smärtlindringen slut och det var inte direkt så angenäm känsla, men det är ju bara att andas och flyta med.
Men jag tog något litet piller jag hade hemma, typ huvudvärkstablett men det var som att spotta i havet och tro att det ska bli översvämning.


Natten kom och jag somnade efter att ha legat vaken länge, jag inbillade mig att det var för att jag låg mycket i sängen under gårdagen.
Vid två vaknade jag och trodde det trots allt skulle komma typ en bebis, jag ville som krysta ur mig tarmarna och det kändes åter som om dom var halvägs ute och äggstockarna hade nog någon knyppeltävling där inne.
När jag har ont så låter jag alltid, lätet hjälper mig att gå in i smärtan och flyta med på dess våg och när jag ligger där och vaggar så känner jag en hand av någon som börjar massera lite lätt i korsryggen och det var underbart att fokusera på det och på det sättet flytta bort smärtan en bit ur fokus.
Att få massage bara så där är inget jag tidigare varit bortskämd med och att bara få det bara så där var helt fantastiskt, rart och omtänksamt vill jag säga och tillslut kunde jag åter somna in en stund till handens masserande i korsryggen.
Nu har tyvärr handen lämnat mitt hem så nu får det bli apoteket trots allt då jag ju har en del åtagande som bara måste göras just idag, har jag turen på min sida så kommer handen tillbaka;)

 

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *