En hagelskur, eh menar…

…en vagelskur.

Jag har i drygt en vecka fått stora finnar och ett par bölder. Jag har tålmodigt väntat ut deras mognad så varet runnit ut. Jag har en böld på mogning, en avlång rackare på ca: 3cm. 

Jag har lärt mig, efter en hormonspiral och dess biverkningar iform av bölder, hur bölder är uppbyggda, med väggar och nya varsamlingar. Jag berättade för någon av döttrarna idag hur det känns då jag sticker en nål i bölderna och kommer till varsamlingen. Bölder får man tömma i flera dagar innan det tar slut. Efter kan det kännas som det är kvar, det är bara kroppen som bygger upp en ”vägg” för att inte få in varet i kroppen. Det sista lärde jag mig då vi hade en liten flicka med MSRA boende här.

Igår morse när jag vaknade kändes ena ögat konstigt. Jag mmsade en bild till Janne och frågade skämtsamt om han gett mig en schotoblängare under natten.


Det ömmade och sprängde när jag böjde mig ner. En svag ensidig huvudvärk låg och jobbade.

Idag känns det lite mer och att någon kört en pinne inifrån näsan och ut. Jag luras av känslan att kinden är svullen, det är svullnaden under ögat som trycker mot kinden så det känns så. Sedan smetar ögat lite. Idag syns en svärm med vaglar. Jag har nog bara haft en liten vagel tidigare.


Jag har iallafall inga rynkor under höger öga just nu iallafall, ingen mörk ring heller:)

Varför jag fått det här utbrottet av finnar, bölder och vaglar vette katten.

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *