En av dom nu (äntligen) Tack NTC!

Jag har ett par somrar utnyttjat NTC:s sommarerbjudande och köpt ett kort gällande juni; juli och augusti. Jag och Anna har då tränat tillsammans.
Men förra sommaren så började ju min armbåge hoppa ur led så det blev just ingen träning.
Sedan var jag med NTC på deras träningsresa i november. Trots den värk varansamlingen i min käke framkallade så hade jag så roligt. Jag trivdes som fisken i vattnet med alla människor.

Jag har alltid gillat SnyggLinda och Anna-Lenas pass. De får mig att jobba på trots att jag är trött. Passen är så roliga att tiden går så fort. Precis som när jag kör spinning med min PT, han tar mig också ”over the edge”, jag gillar det.
Att ha roligt då jag tränar är A och O för mig.
Sedan tycker jag väldigt väldigt mycket om SnyggLinda och Anna-Lena som människor!

Jag lovar att jag under dessa två-tre år känt dragningskraften bli starkare och starkare till Norrtälje Träningscenter.
Jag är stammis på deras hemsida kan jag lova dig.

NTC hemsida

Anna kom till mig med denna lapp i förra veckan. Den har jag läst säkert hundra gånger.

bild (31)

 

Jag har lagt den strategiskt på tangentbordet, på köksbordet, på bänken i köket. Jag har väntat och väntat att någon ska säga till mig: Aha, du vill börja träna på NTC! Men det tycker jag verkligen du ska göra! Gör det bara!
Jag har gjort så för att jag är dålig på att ta egna beslut som gäller mig själv.

Jag visste att det skulle komma ett träningsschema till alla hushåll i onsdags som gällde under sommaren.
Jag gick verkligen och längtade efter det.
Tillslut vart det onsdag och det kom och jag kunde läsa det!

bild (33)
När jag sedan skulle läsa det igen så låg det inte där på micron som jag hade för mig att jag hade lagt det.
Jag letade och letade, gick igenom tidningsinsamlingen flera gånger om jag slängt det av misstag. Jag vart lite ledsen att jag slarvat bort det. Jag brukar ju ha koll på vad jag lägger mina saker.
Idag så hittade jag det. Jag hade lagt det på kontoret så att de inte kunde slängas av misstag. Nu vart jag glad då jag kunde läsa sommarschemat igen!

bild (32)

 

Jag har legat och tänkt på det här med träningen och Norrtälje Träningscenter varje natt då jag vaknat och många gånger under dagarna den senaste tiden.
Det är inte så konstigt då jag velat dit i ett par år.
Men jag är dålig på att ge mig själv egentid. Jag är också dålig på att unna mig något eget som kostar pengar. Jag är bra på att se och ge andra deras behov.
Jag är glad att ingen sa åt mig att jag skulle börja träna på NTC för det tvingade mig att ta ett eget beslut.
Först beslutade jag mig för att träna på sommarerbjudandet, juni, juli och augusti. Men jag kände mig inte riktigt tillfreds med det beslutet. Då beslutade jag mig att ta det andra fina erbjudandet, att teckna upp mig för 12 månader och få träna tre månader gratis som en bonus. Då vart jag tillfreds!

Så idag tog jag och signade mitt beslut. SnyggLinda hjälpte mig. Hon gav mig desutom en väldigt stor och fin gåva för att jag är coolbettan! Det var coolt! Tack SnyggLinda, jag vart så glad! (vet inte om jag får tjalla så därför talar jag inte om vad det var)
Här står SnyggLinda med mitt kort jag ska få nästa gång!

bild (28)

 

SnyggLinda är en cooling av stor rang! Hon har gjort en enorm prestation och klarat Tjej Klassikern! Snyggt jobbat SnyggLinda! jag är imponerad!

bild (30)

 

SnyggLinda hade fått denna fina tröja av Anna-Lena igår då hon kommit i mål.
Jag visste att SnyggLinda körde Tjejvättern igår. 10 mil gned hon sadel. Jag är djupt imponerad att hon kunde gå normalt idag.
Hade det varit jag hade jag legat hemma med särade ben sedan musen blivit flådd både från päls och hud. Jag hade väl legat och tryckt en isklamp där emellan benen.
Men inte SnyggLinda. Hon lotsade oss igenom ett kanonbra core-pass. Rackarns att jag glömt hur SnyggLinda får mig att ta i så att spyorna är på väg upp. Grymt pass!

Innan körde jag och Anna en halvtimma spinning. Så roligt att träna med Anna igen och då får vi ju ses.

Efter vårat pass var klart kom nästa gäng in i salen. När ett par sa: Tjena Bettan! och lyste upp i ansiktet då vart jag lite rörd. Då visste jag att jag kommit ”hem”!
Jag har lärt känna så många roliga och fina människor på NTC.

Jag känner mig så glad att jag tog det här beslutet, verkligen glad!
Nu är jag på allvar liksom en i gänget, så kul!
Jag har alltid blivit så glad då jag klivit in i deras lokaler. Alltid blivit på bra humör då jag träffat SnyggLinda och Anna-Lena och fått mig en kram. Glad att stöta på andra fina människor som jag gillar. Jag får sådan energi för hela stället andas positiv energi!

Om du vill testa på NTC så kan du göra det kostnadsfritt en vecka. Kom dit och andas in all positiv energi du också.

NTC grisen

 

Innan jag och Anna åkte så sträckte jag mig i ena skuldran/nacksidan men det gav jag blanka f-n i.
Jag förstod att SnyggLinda skulle ge mig en del träningvärk imorgon. Jag kan meddela att den redan börjat komma. Vänstra ryggfilén börjar jag känna av. Mitt huvud känns som på en nyfödd, det känns som om det ska dippa åt sidan eller rakt i bröstet när som helst.
Men jag är glad ändå!
Ser du någon som ser ut så här imorgon, då är det bara jag, coolbettan.

bild (34)

 

Sorry cajsa, men jag orkade inte platta håret efter duschen så jag gör inte din klippning rättvisa just nu. Det var mer att hålla armarna ovanför midjan som tog emot. Märkte av att jag måste använda någon form av muskler runt ryggen för det;)

Anna är också glad att jag nu började träna på Norrtälje Träningscenter!

Nöjd och glad kommer jag somna på kudden idag!

Vi hörs!

2 reaktion på “En av dom nu (äntligen) Tack NTC!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *