Duschcreme blev klänningar

I år ska vi vara ute i god tid i vår stad. Vi fixade klart systemet i dag inför midsommar. Sedan behövde vi duschcreme. Vi trivs båda med Olivserien från Åhlens. Jag fick b.la. en flaska av Anneli i 40-års present och sedan dess är jag fast, min hud mår bra av den och Jannes också. Handtvålen finns i alla tvålbehållare i huset.


I söndags hade Perina en snygg klänning på sig, den hade hon köpt på Åhlens. Jag passade på att kolla då vi ändå var där. Jag fann den och Janne tyckte jag skulle köpa den. Nu fann jag en till då jag kollade och frågade Janne vilken han tyckte jag skulle ta. Han tyckte båda. Så två klänningar följde med hem.

Jag köper numer sällan kläder, bara när det absolut behövs. Jag tycker inte det är kul att handla på, vad jag säger, ”tjockisavdelningen”. Kläderna är mycket dyrare och utbudet är begränsat. Som jag längtar tills min kropp, förhoppningsvis, kommer i balans igen och slutar lägga på sig vikt och slutar skrika och gapa efter energi iform av mat. 

Längta och drömma kan jag ju roa mig med iallafall.

Tänk dig för hur mycket du ta på dig  att göra, hur mycket du stressar runt. Lev stress-sunt så du inte hamnar där jag hamnat. Hamnar du ändå där, lyssna i så fall  första gången och gör inte som jag gång på gång…

Var rädd om dig!

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *