Du kan komma upp nu Anna!

Anna det är klart nu hos tandläkaren.


Det blev inte riktigt så dyrt så du kan komma upp ur ån nu!
Du vet jag fick rabatt då jag under ett behandlingsår plöjt ner så mycket pengar. Runt 4.500 var jag redan uppe i sedan 6 september.
Jag tog inte heller någon bedövning, tänkte att det blir billigare. Jag tror att sprutor är dyra jag. Blir det riktigt för jäkligt nu efter så får jag väl åka till busstationen och fixa något ”roligt” piller för en femtilapp.


Fast jag hade annat att tänka på där i stolen. Du vet att hjärncellen hade tagit en långweekend så jag greppade ett päron igår kväll och drog i mig. I tandläkarstolen så vart jag påmind om varför jag inte bör äta päron. Just det, jag pruttar något så galet av päron. Precis då päronet jäst klart i magen så befann jag mig i tandläkarstolen. Jag fick spänna mig något grönjävligt för att den inte skulle pysa ut, all energi gick åt att knipa rövhålet. Jag var tillslut tvungen att knipa med händerna också för att den bankade på så hårt.

När jag väl hade betalat så fick jag bråttom ut. Nu var det så mycket folk på Götgatan att jag fick knipa ihop skinkorna, pressa ihop benen ner till knäna och bara springa med underbenen till bilen. Så fort jag hade slagit igen bildörren lättade jag på trycket. men satanigatan vilken lång smäll. Jag var tvungen och se efter om jag hade sätesvärmaren på för det blev så galet varmt om lilla stussen. Sen Anna så kom odören. Var glad att du inte var med och höll i handen, rackarns i min lilla låda, jag trodde jag parkerat i ett kloakdike.
Så hade du tänk att komma med all pant idag så vänta tills imorgon. För jag springer till skogs ofta då päronet har framkallat ett smatterband i magen. I tarmarna känns det som om någon poppar popcorn.

Hur ”billigt” det blev? Ja det var tokrea, mer än halva priset!

Hjärtat hade lagt 3.000 i min tiggarmugg så jag fick en del över.
Så jag åkte på en shoppingtur efteråt, tyckte jag var värd det!
Jag köpte 3 x 11/2 Mellanmjölk, 3L laktosfri mjölk och så slog jag till på ett paket falu rågrut.

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *