Du & Jag Ani!

Du var som sagt den starkaste, modigaste, klokaste och vackraste utav oss två.

Själv har jag minnet av att jag gömde mig bakom dig. Minner sviker mig inte. Varje bild jag hittade så står jag gömd bakom dig, du var min sköld, du var min stöttepelare som jag alltid fick luta mig emot.

Här är ett utval av bilder på de tidningsurklipp jag fann på oss.

Mulleskolan vi gick på.


Skridskoskolan.


Jag minns inte om detta också var mulleskola eller om vi blivit så stora att vi gick på Strövarna.

Vem ska nu vara livets sköld och stöttepelare då livet kräver det? Du är ju någon annanstans nu då du valde att avsluta här hos oss andra.

Jag kommer nog aldrig förstå ditt val och det brutala sätt du valde att dö på. Fan Ani, det var brutalt och grymt…satanigatan alltså.

När jag tittade på de gamla tidningsurklippen så vände jag på en helsida och fann något som var lite roligt att se i denna kråksång.


Vilka priser. Nästan benfri kassler står det. Jag minns att det var lite ben med. Finns det något annat idag än benfri kassler?

Tomaterna måste ha varit dyra, det var ju faktiskt flygtrandsport på dom;)


Ja du Ani, vi hade ju kunnat suttit tillsammans och tittat på dessabilder och annonser, kanske över ett glas vin. Jag började även med vin en bit efter 40. Nu drack vi ju Aurora, La Garon, Kir och något annat jag inte kommer på i tonåren för yrselns skull. Vi drack ju också ur sugrör då det påstods att vi skulle bli fullste, ja rackarns ullstrumpor så tokigt.

Nu kommer vi inte sitta tillsammans och titta på bilderna och skratta åt priserna på matvarorna, du ville annorlunda, du ville heldre släcka ditt egna liv. Livet, dina barn/bonusbarn, bonusbarnbarn, make, lillebror, syskonbarn, mamma & pappa, släktingar och vänner, arbetskamrater förlorade då du lade alla de i ena vågskålen och döden i den andra, döden vann för dig.
Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *