Dragen av Amazon -72

Igår morse (natt) så hände något då jag skulle trycka ut morgonpinken.
Det var så att morgonfjärten hade mer än luft att leverera.
Magen lät som om den hade ravefest med ballonger där inne.
Mitt mest besökta rum här hemma igår var toaletten. Till de andra boendes glädje, tror jag, gick jag på gästtoaletten.
Det var ganska brått dit kan jag säga. Då jag kände att en liten fjärt var p väg var det bara att dra mot gästtoaletten.
Den där lilla fjärten visade sig inte vara liten. Nej när jag släppte på muskulaturen så var det som att tömma ur en luftballong i hög hastighet. Det var så illa att avloppsvattnet trycktes tillbaka till reningsverket av den lilla fjärten. Sedan kom en del av de som blir kvar efter att jag ätit. Nu var det inget Niagarafall utan mer som om jag haft en matmixer i tarm en som hackat upp allt i småbitar.
Jag sprang tätt tätt för att dra en ”liten” fjärt och få ut en liten småbit.
Trots Lambi toapapper så vart det kämpigt där emellan hängskinkorna.
Av svedan att döma var jag helt säker på att jag utan underbyxor satts på asfalten så att hängskinkorna dragits åt vardera sida, sedan fastbunden bakom en Volvo Amazon -72 med påmonterad raggarkepa ovanför vindrutan och sedan dragen ett varv runt staden.
Efter sjunde- åttonde gången av utsläpp av den ”lilla” fjärten och en bit av den söndermixade avfallssörjan blev det kämpigt när nästa mixade bit stod på kö och knackade på för att släppas ut. Och med tanke på Amazonfärden utan underbyxor så grimaserade jag livligt där jag satt på toaringen. Muskulaturen var lite otjänstvillig den med över att ”öppna dörren”
För sent kom jag på salvan. Den som används då det ska cyklas långt.
Men tillslut gränslade jag bidéen och tvålade in skavsåren och sköljde varsamt. Ställde mig sedan på alla fyra med benen brett isär och tog hårfönen och satte den på cool för att få bort fukten innan salvan applicerades på.
Så mycket skönare det blev med salva trots den ovana känslan att gå runt med en fet klick mellan skinkorna. Känslan är ju att skinkorna halkar omkull mot varandra hela tiden.

unnamed (23)

 

Jag kunde ha haft en annan lite bättre salva men någon sådan hade jag inte hemma.
Efter morgonduschen så glider skinkorna åter omkull mot varandra och det känns som om jag går runt med världens rövsvett.
Det får vara så idag från start då jag känner att alla mixade småbitar inte har lämnat kanalen så att säga.

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *