Dr Bettan svarar!

Ett brev till min frågespalt damp ner från Sanna:

Hej Dr Bettan.

Är man lite förälskad om man blir arg när man ser att sms:et är från H&M???

Svar:
Jag ska svara dig rakryggad och med ärlighet Sanna.
Kanske det är en överreaktion av något slag då du blir arg på H&M, det skulle nog några av mina kollegor iallafall anse och tycka att du borde gå i terapi för. Si så där 53ggr á 1750kr, inklusive coolbettan-rabatt.

Men nu har jag ju gått en del påbyggnadskurser hos både ABF och Vuxenskolan till min utbildning som inte mina kollegor gjort så jag ska ge dig en sann historia som du kanske känner igen dig lite i.
När jag nu befann mig på någon Kanarisk ö vad den nu hette. Mami här inne vet och kunde se vad jag var, så coolt, har lite undringar till Mami.
Men iallfall så var mottagningen usel på just min och Annas telefon, de andra dom kunde ringa och smsa var som helst dom.
Första morgonen då vi gick till en fiske by rullade sms in. Med pirr i magen som gjorde mig skitnödig slet jag upp telefonen ur bakfickan på shortsen och såg att det stod KapAhl som avsändare, jag vart sur som f-n och klagade över detta till Anna.

Strax efter upprepades nästa avisering från telefonen att det kom ett sms. Lika skitnödig vart jag då och då var det posten som skickade ut att jag hade ett paket att hämta.
Nu vart jag irriterad, vad f-n ska jag betala 3.50kr för att få veta det då jag är på semester!?

Sedan skickade posten ut en påminnelse att jag hade det där rackarns skrutt paketet att hämta. Då sa jag till Anna: 3.50kr till! Fattar dom inte att jag är på semester? Det borde dom ju kunna se för FB ser och vet ju att jag just nu är på väg upp till hotellet och hotellbaren! FB vet ju mer om vad jag gör än vad jag själv gör!

Sedan började det igen. Jag vart skitglad över plinget att sms kommit! Fick dom där fjärilarna i magen igen och var tvungen att akut uppsöka en toalett då magen kom igång av pirret. Vad ser jag då jag sitter där och krämar? Jo, ett fucking sms från Lindex! Tror dom på allvar att jag ska åka hem och shoppa loss? Dessutom har jag inga barn längre som går i LINDEX barnstorlekar och det borde dom väl kunna se för fasiken då jag säkert fått fyllt i barnens födelse år. Blir så rackarns förbenad att jag pyr upp som ett tomtebloss.
Här var jag nära att spola ner telefonen i toaletten kan jag erkänna.

Jag fick det där fucking sms:et från H&M idag jag också när jag stod i tvättstugan. Då höll telefonen att åka i tvättmaskinen.

Men när jag satte mig och skrev till dig nu Sanna så kom ett nytt sms inrullandes i telefonen och då vart jag så satan i gatan glad och flög iväg som en lätt liten fin fjäril.

20121123-135824.jpg
Så JA Sanna du är förälskad så in i vassen att du gör vågen så Moses drar där ifrån;)
Grattis!
Vem är han?
Hur gammal är han?
Har han barn?
Hur mycket har han på banken?
Vad jobbar han med?
Ljus eller mörk eller inger hår alls?
Ska vi gå på fubbeldejt?

Vad kul Sanna! Då blir du snart också av med ”torrsprickorna”;)

Dr Bettan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *