Dooogeelitoo, Din Dag idag!

Idag är det min Svärson Hampus födelsedag!

Med Hampus så är det roligt att munhuggas. Han har en skön humor!
Hampus är förlovad med Charlotta och tillsammans så har de Jojo

Hampus är en glad kille och väldigt social!
Pratar du med någon på Postkodlotteriet så kanske det är Hampus. Jag förstår att han är duktig på det han gör då han just har den höga sociala kompetensen.

Hampus är lång, ingen liten kille. Jag var tacksam att han fanns med då vi kom i slagsmål utan för krogen då jag skulle hämta ungdomarna. När jag fick min första smäll så då kom Hampus till svärmors räddning. Tack Hampus!

Hampus gillar svärmors mat och sådant gillar jag att få höra!

Hampus bryr sig om sina nära och kära. Han hälsar på mormor, farmor, mamma, pappa och gammelmormor Signe som är 101år.

Hampus gillar inte kroppshår, han finner det äckligt. Orakade ben, armhålor osv. får det att vända sig i magen på honom. Det är något jag finner roligt och retas gärna med.
Jag hade funderat en tid på att skoja till det med honom och berättade sedan vad jag tänkt för Charlotta. Charlotta sa: Gör det mamma! Gör det mamma!
Jag tog en peruk som jag har i utklädningslådan, klippte av några centimeter, tog matttejp, dubbelhäftande och satte under armarna och tryckte sedan fast det långa håret. Jag hade ett linne på mig och var redo att välkomna hit Hampus efter Mikaels 20-års fest.
(videon har jag fått spelat av datorn med mobilen, så du får höja ljudet för att höra, vicka huvudet åt vänster. Ja det är jag som skrattar som en säl som fått en hink strömming i halsen en bit in i filmen)
 

Ja det är inte lätt för Hampus alla gånger!

Som du ser så ser Hampus ut som en snäll nallebjörn med tatueringar!

Grattis på Din Dag Hampus!
Jag hoppas att du blev glad över att du fick en godiskaktus av Charlotta som du önskade dig. Jag fick en bild på de Challan skapat:)

Jag önskar Dig en fantastisk födelsedag!

Kram Svärmor

Vi hörs!

 

En reaktion på “Dooogeelitoo, Din Dag idag!

  1. Pingback: Numera Citronodlare | coolbettan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *