Diss till Byggmax

Idag klev jag förväntansfull in på byggmax här i Norrtälje för första gången. På deras hemsida har jag hängt en hel del och har eftersom insett att jag kommer bli en välbesökande kund då jag startar mitt kommande projekt.

När jag och Janne kliver in i butiken råder ingen rusning. Tre stycken personal står vi kassorna, två med armarna i kors över bröstet och den tredje står lutad mot disken, inte så konstigt om det inte är kunder i butiken. Kan dock tycka att de två som stod med armarna i kors skulle släppa det taget då kunder kommer in.

Janne frågar artigt efter transparant plast. En ställer en motfråga, fortfarande med armarna i kors, om han menar byggplast. Janne svarar att han inte vet om det heter byggplast, bara den är transparant. Fortfarande med händerna i kors över bröstet men med en nick på en grå dörr säger han: Ser du den där gråa dörren? Janne svarar: Ja! Killen fortsätter, fortfarande med armarna i kors över bröstet: Gå in där och sedan till vänster så hittar du byggplast!

Strax efter oss kliver en herre in i butiken och frågar: Var hittar jag blomjord någonstans? Tjejen svarar och står fortfarande tillbakalutad mot disken: Den finns där ute och nickar mot utgången, samma dörr vi alla kom in i.

Jag blir rådlös! Den äldre herren kunde dom väl röra på benen för att personligen visa var han finner blomjorden.

Vi går mot den grå dörren och Janne säger till mig: Här ska du inte tro personalen går med och visa när man frågar om något! De har aldrig gjort det de gånger jag varit här.

Jag blir häpen! Skulle jag vara chef där skulle personalen ALDRIG bara få stå så där. Vad är det där för försäljare, katastrof!!!

Janne sa vänligt till killarna, som fortfarande stod med armarna i kors på bröstet: Vi hittade inte det vi sökte! Tjejen hade iallafall vänt sig om och tog betalt av en kund, fint ändå att personalen tar betalt vänd mot kunden.

Jag sa till Janne: Jag tycker det där var konstigt och vad tråkigt att bara stå så där, arbetstiden måste ju gå jättelångsamt när de bara står still!

Jag ger Byggmax dissen.


Jag behöver hjälp med rätt material den dagen jag drar igång med mitt projekt och då är inte Byggmax i Norrtälje min melodi.
Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *