Diskuterar semesterplaner, HAHAHA!

Inte så ofta vi sitter och tar en hel kopp kaffe tillsammans vid köksbordet. Janne brukar dra iväg med sin kopp efter några munnar, antingen ringer mobilen, eller så ljuder Skype-signalen på datorn, eller så kom han på något han med en gång behövde göra.

Idag hann han, inte jag, dricka upp sin kopp, plus påtår. Janne tog upp nästa sommars semesterplaner. Han chockade mig först så pass med att uttala ordet semester att jag försökte ge lungorna lite kaffe. Nu ville dom inte ha det så dom spottade och fräste, hostade och rasslade innan kaffet åter var uppe igen.

När Janne kom med resemålet han tänkt så kändes allt okej. När han kom till färdsättet och boendet började jag skratta. Inte för att det var roligt, närmare ett vettskrämt och oroligt skratt. Jag skrattar nämligen då något är obehagligt eller gör ont.

Jag: HAHAHAHAHA…aldrig att jag bor och åker husbil i Ryssland…HAHAHAHAHA…då är vi ju rånmördade innan vi hunnit somna…HAHAHAHA…ALDRIG!!!

-Nähä! Jag tänkte att vi skulle ta barnbarnen med oss!

– HAHAHA…tror du Charlotta och Angelica skulle släppa iväg småkottarna till Ryssland i husbil? HAHAHAHA…desutom åka med två bilhatare…HAHAHAHA…du är rolig du! Då kan vi ju likaväl semestra i Syrien där IS håller till! HAHAHA!

– Nu tar du väl i lite väl ändå!

Det är klart det kommer något sådant här tok när han för en gångs skull pratar semester. Janne har varit i Karelen och sökt upp sina rötter, jag åker gärna dit med honom. Att bara bo på de hotell som han gjorde då skulle vara nog äventyrligt för mig. Han har ju berättat hur fattigt folket är, hur drågpåverkade de var, hur håglösa de såg ut, vilken missar det var. Tror han varit för mycket i Pakistan och blivit för avtrubbad, van vid farorna som råder att han nu kom på att åka husbil och vägcampa med husbil.

  
Ja du Älskling, jag följer dig mer än gärna till dina rötter! Fast dock INTE med husbil!!!

Förresten Janne, tack för det goda kaffet!<3

Och, du är fan rolig du!

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *