Dejt med fina vänner!

Nu sitter vi på bussen på väg mot Norrtälje från huvudstaden, jag med mina ”heta” läsglasögon. Hjärtat är så upphetsad av mig i dessa läsglasögon att han direkt pluggade i sina lurar i öronen och satte igång en ljudbok. Jag känner riktigt hur luften emellan oss vibrerar, jag känner hur han spänner sig i hela kroppen av vetskapen att jag sitter bredvid mig. När jag sneglar snett upp på hans ansikte ser jag att han sitter med halvslutna ögon, när jag sneglar ner mot mittenregionen så ser jag hur hårt och stelt han knäppt sina händer. Jag känner riktigt hur han frustrerande vill skrika ut: Jag känner inte hon den här med knorr på läsglasögonen! Har aldrig sett henne förut!

Själv diskuterar jag kulör på tantläppglans på FB medan jag tänker tillbaka på kvällens dejt med Michaela och Anti. Vad jag gillar att vara med dem, trevliga, roliga, kloka och vackra människor. De ger mig så mycket att träffa dem. Jag tycker riktigt mycket om dem! Vi måste se till att träffas oftare.

Det var god mat och min efterrätt var sagolik!

  

Vilken kväll, vilken dag dessutom. Knottbesök på förmiddagen, Philip kom hem, kalas på eftermiddagen och dejt på kvällen.

För idag glömmer vi ögon, glasögon, svidande ögondroppar mm. Nu känner vi/jag att det är härligt.

Nu ska jag bara skrika ut i den nästan fullsatta bussen att mannen bredvid mig delar morgontidning med just mig! Jag tror jag tillägger att jag haft tur att just jag lyckades fånga denna man på kroken.

Tack Michaela och Anti för ikväll!

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *