Dansa ut bebis

Det var meningen att jag och Angelica skulle på Tabata idag.
Men minifolket här hemma hade inte sin bästa dag och dom skulle i så fall behöva följa med. Eftersom dom hela dagen legat i hårdträning för att bli fullfjädrade terrorister var det till respekt för andra på passet dom inte fick följa med. Och inga barn med, ingen tränande coolbettan.

Minifolket hade jag kunnat sända till vilket diktaturland som helst. Jag lovar att diktatorn snabbpackat en väska efter en kvart och flytt landet.

Angelica har fick grönt ljus av läkaren att börja träna igen igår. Läkaren uppmanade Angelica att träna, springa i trappor, vara ute och gå så förlossningen skulle sparka igång.
Nu får bebisen komma om den vill trots att det är fyra veckor kvar.

Angelica med sina gravidhormoner på utsidan blev inte den gladaste på jorden att det inte vart träning. Anna kom på den braiga idéen att dansa kl.18:10 istället.
Jag ringde hjärtat och han lade på luren utan att säga hej då. Men han ringde upp på en minut igen. Han hade kollat bussar och stack från jobbet direkt så skulle han hinna precis till Norrtälje innan passet började.
Han sa: Spänn inte loss minifolket i bilen, låt dom sitta fastspända så kör jag hem med dom direkt!

Angelica, Anna och jag dansade och hade kul. Jag fick andas energi och ensamtid, underbart efter idag.

När vi kom hem frågade vi Gestapo-chefen (Hjärtat) och Jens hur minifolket skött sig? Bra! sa Hjärtat med självklarhet och drog till gymmet.
Jens berättade att de lekt picknick i badrummet.

Badrummet var fullt i klossar, all sköns tillbehör till leksaksspisen, matvaror till kassaapparaten.
Nåväl, det är ju bara att plocka upp.
När jag duschade dom såg jag att de lekt med ljuset i ljusstaken vid duschen.

20131030-213723.jpg

När jag kom till tandborstningen både såg jag och märkte att de lekt med tvålen. När jag spolade i handfatet välde ett skumbad till sju badkar upp ur avloppet och överfyllnadsskyddet.
”Kul” att dom pumpat ur min tvål som INTE är köpt på ÖB för 15kr! Min ”fintvål”! Hade de haft veckopeng så hade den varit borta för resten av året!

20131030-214404.jpg

Angelica väntar tills på lördag så kör vi Tabata. Försöker Tabata ut bebisen:)
Själv hoppas jag på barnvakt från 18:45 till 20:30 så jag kan slå ut mig lite frustration och fylla på med tålamod på ett Combat-pass imorgon.

Nu sover snart den här klimakterietanten av utmattning.

Sov så Gott!
Dröm sött, dröm om mig som Hjärtat säger till mig varje kväll:)

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *