Dålig planering och finaste dagen

Igår såg jag då dagen började gry att det skulle bli en fin dag!
Men något började kännas aningens oroligt.
Solen började skina och det kändes riktigt varmt och gott på altan, stundtals kändes värmen som om jag var en (späd-)gris som rullade över glöden, det började drypa om mig i pannan och under armålorna.

Den här oroliga känslan som hade börjat ge sig tillkänna i magtrakten som tilltog. Magens ljud lät som ett gammalt avlopp som det stundtals var stopp i och stundtals frittfall.
Dagens första pass hoppade jag över då jag inte ville riskera att skita på mig eller spy ner någon annan motionär. Frukosten sket jag också fullständigt i, tänkte där sparar jag in lite kalorier.
Medan Anna tränade lade jag mig vid poolen och väntade. Att denna ö kallas vindarnas ö visade verkligen upp sitt varumärke. men bra seglingsvind hade det varit, en sjösjukevind.

Själv låg jag och funderade på hur det skulle bli om jag behövde kräkas i den där papperskorgen. Hur skulle jag få ner påsen till sin rätta plats igen innan magtömningen kom?

Nu har jag ju aldrig varit först med att ”skaffa” mig grejer. Nej jag var ju den sista att skaffa videobandspelare och det gjorde jag i skarven då DVD:n kom och jag sedan stod med en videobandspelare utan att kunna köpa eller hyra filmer. Mobiltelefon skaffade jag sent, tog över andras avlagda med abonnemang som löpte sex år på något NTM eller NTN nät eller vad det nu hette, precis i skarven då GMS-nätet kom (eller vad det nu också hette).
Samma var det med den här magsjukan. De andra körde den innan det fina vädret kom till ön, jag tog magsjukan då det fina vädret kom.
Undrar vad det är med mig som gör att jag gör så här?

Innan jag lade mig ner i sängen och tyckte värsta synd om mig själv så slog jag en flört ut ifrån altandörren.

Jag hade startat en nedräkning på mobilen när detta helvete skulle vara över. Jag hade frågat de andra hur lång tid det tog innan det skulle gå över. 15.15 var den exakta tiden, precis då vattengympan började, great!
Nu vart det inte så, jag somnade och vaknade då gympan börjat.
Efter den så var det ett nytt träningspass och jag kände mig så pass att jag ville följa med och sitta på avbytarbänken.
Då kommer regnet minsann med dubbelregnbåge!

Nu kanske det finns lättare sätt att slippa just det här med att träna! Men detta var ju en variant.
Undrar vad jag hittar på tills idag?

Vi hörs!

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *