Dagbok till Anna, dag 4,5,6,7

Anna skrev ett sms om att hon inte kunde gå in via FB för att se mina inlägg. Så då bondade jag ifrån att skriva;)

Kära Anna!
Jag minns inte riktigt vad jag haft för mig de senaste dagarna. Det beror inte på vin som det kanske gör för dig om du har minnesluckor;)
Nej här är det minifolket och att smekmånaden tagit slut. Här behövs ingen alkohol för skriken gör mig kockorocko i huvudet.
Men i lördags bjöds jag på ett FINT vitt vin som kostade skjortan. Hjärtat njöt och slöt ögonen då han insöp första munnen. Jag hostade och trodde det var tandläkaren som smuttat på flaskan och fyllt upp den med fluorlackningsmedel! Hjärtat såg lite besviken ut.
men vinet tog sig tillsammans med den goda räksalladen Hjärtat fixat som lördagsmys.

Annars hostar jag väldigt och mest på natten. Jag vaknar och tar en halstablett för att det ska lindra. Natten till söndagen hostade jag så mycket att en liten flisa av halstabletten åkte ur min mun. Jag letade efter den i mörkret då jag låg bakom Hjärtats rygg. Han ska vara glad att han inte har hår för då hade nog halstabletten fixat till en tova. Jag hittade den nämligen fastkletad på ”skalle Pärs” huvud;) Fast han sov så jag har inte berättat detta för honom.

unnamed (9)

Jag försöker komma ifatt med städ och tvätt men jag kommer ingen vart då jag stora delar måste punktmarkera minifolket.

Irma är pigg och hennes sår har läkt fint. När jag skulle be Philip ta stygnen på henne hade hon gjort det själv.
Alma och Älva spydde igår och det såg ut som stora koblaffor. Naturligtvis på nytvättade mattan i köket. De åt något i spåret igår.

Jag har blivit mycket fetare må du tro. Helt äcklig känner jag mig. Har funderat om det inte är bättre jag röker istället för så här vill jag inte se ut. Vi kanske kan ta nattpromenader då minifolket sover då du kommit hem? Du kan ju sitta i bilen och knyta fast mig bakom och köra så jag får springa om du känner dig trött den tiden på dygnet.

Jag har också fått jobbiga saker att ta ställning till. Jag känner mig som vanligt då dessa frågor dyker upp i ämnet att jag sticker huvudet i sanden och inte tar ställning. Jag får ont i magen då jag bara tänker på det och önskade att jag bodde på det yttre Kurriduttöarna under en palm med mina nära och kära.

Hoppas du haft det helt fantastiskt och roligt!
Lärt känna fler underbara människor!
Fått härlig sol och värme!

Jag har längtat efter dig ska du veta!
Hoppas vi ses snart!
Måste kila, ena minifolket försöker hela tiden dräpa en annan av minifolket.
Puss och Kram

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *