Dag:6 av ”sidbytet” i sängen!

Jag avgjorde att poängen igår gick till mig. Det lilla morgonsamtalet, trots att det gladde mig, är vad som räknas som vanligt vett och etikett. Så tills detta inlägg skrivs så är ställningen 2-3 till Hjärtat.

Morgonen började med att jag fick en mycket kort skuldermassage då jag satt vid köksbordet, men dock så skön. Sedan fick jag en kram.

Hjärtat åkte iväg på sitt och jag trodde att vi kanske skulle ses väldigt sent i natt eller imorgon.
Jag åkte iväg med Challan.

När jag kom hem så var Hjärtat här. Han berättade att han inte behövde åka iväg och jobba ikväll. Han berättade också att han sagt till ”Brorsan” att idag skulle han överraska mig och göra middagen. Han visste inte att Charlotta skulle göra den. En till kram fick jag.
Hjärtat satt i matrummet  och jobbade istället vid datorn. jag gick och lade mig på sängen. Innan jag somnade så kom han och lade sig bredvid. Att han slutar jobba händer liksom inte förrän han är klar. Han låg där en stund och vi pratade tills mina ögon vart tunga som en dyblöt ryamatta. När jag nickat till hörde jag honom säga: Nej jag går och jobbar lite till.

När Agge kommit och vi satt i köket medan han satt och jobbade så kom ett sms. Jag läste det inte på en gång men tänkte att det kanske var från Angelica och Jens som var ute och for. men det var från Hjärtat:

Sedan serverades jag ett gott glas rödvin då jag satt och bloggade.

Det var ett väldigt gott vin!
Men idag räckte det gott med ett halvt glas vin för mig.

Nu avnjuter jag en god Latte medan jag skriver till dig.
Snart ska jag borsta tanden, kliva i pyjamasen och sedan sova.
Imorgon ska jag ha vilodag med sovmorgon.

Ställningen är nu 2-4 till Hjärtat.
Se vem som vinner poänget imorgon?

Vi hörs!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *