Cotten: Hur gick det?

Var i tvättstugan här en dag, fast det är ju där jag hänger eller i köket typ.
Just den här dagen så hängde jag med Cotten i tvättstugan. Hon brukar komma och prata en stund med mig, alltid lika trevligt.
Jag hade just tömt ur tvätt i en trådback som jag ställde på golvet. Skulle snabbt i med nästa för här gäller det att vara effektiv (mitt måtto). Drar ut en trådback från smutstvättsgarderoben och travar mot tvättmaskinen för att kasta in den och starta maskinen.
Eftersom mitt minne är som en guldfisks då jag har mycket att göra (läs jämt) så hade jag glömt bort att jag ställt den där trådbacken på golvet med blöt tvätt. Så jag snubblar på den och far i väg och in i dörrkarmen till träningsrummet i ett försök att inte ramla.
Cotten som nyss vaknat spärrade upp sina ögon och gapade stort då hon såg mina akrobatiska övningar och utbrast: Hur gick det? Gick det bra?
Jag som ville vara som mitt namn, cool sa trots att det kändes som om armen just åkt ett varv i mangeln: Ja det gick bra!
Tårarna brände i ögonen men jag lyckades tränga tillbaka dom. Jag vill ju inte visa mig blödig bara för att jag åkte in i dörrkarmen. Sådant gör ju inte en hårding som jag.
Men så här ser jag ut efter resan in i dörrkarmen.

Det är min sälspäcksarm och inte mitt lår du ser på bilden;)

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *