Charlotta

Tur jag fick glasögon så jag nu ser att skriva, det är i och för sig en helt annan historia.

Idag fyller du år Charlotta, min förstfödda, 27 år. Vad hände liksom?Nu har du gått om mamma i ålder med ett år. Jag känner mig inte en dag äldre än 26 år, på insidan ska sägas. Utsidan liknar mer en bortglömd banan efter ett par tre fyra fem dagar i en handväska, så där skiljer vi oss åt. Du är otroligt vacker med dina mjuka drag i ditt ansikte och ditt lockiga lockiga hår som oftast faller under plattången. En lika så vacker dotter har du fött fram som du tar hand om med med varsam hand och ger så mycket kärlek, omsorg och regler att en mamma/mormor blir stolt som en tupp. Det var nog tur att just du vart mamma åt den lilla vilde som bor i denna lilla kropp, få hade nog klarat det med det lugn du gör.

  

Tänk vad du har utvecklats som mamma! Gått från antirosa rosetter och spets till älskar att pryda Enya med rosa spets och rosetter. Den ”lilla” vändningen i livet får du nog ”äta upp” resten av livet. Tänk också att det gick att ta reda på efter de ”avfall” som kommer i från små barn från framsida och baksida, trots att det hette: ALDRIG I LIVET MAMMA! medan lilltrollet hade babysim inuti din mage. Mammarollen passade dig som handen i handsken måste jag säga. Livet som moster till mosters bästa Alvar som du brukar kalla honom verkar du också stortrivas med. 

  

Vilken tur för dig att mosters bästa Alvar även gillar livet med moster.

Det set ut, från håll, som att du ”kommit hem” när du blev mamma. Fantastiskt att se!

Vi ses på söndag då ditt kalas för familjen, släkt och vänner äger rum. Tur att syster bjöd hem dig idag och fixade en våffellunch till dig så du fick känna dig ompysslad mitt på dagen.

 

Jag vart lite avundsjuk på dig och din våffellunch. Men jag tänkte bara: Det är sådant man får äta när man blir 27 år och jag är ju bara 26 år på insidan;) 

Vi önskar Dig en fantastisk födelsedag! Vi Älskar Dig av hela våra hjärtan! Vi är stolta över Dig!

Puss & Kram<3

Vi hörs!

3 reaktion på “Charlotta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *