Charlotta 25 år!

För 25 år sedan så kom du till oss och glädjen visste inga gränser!
För mig är det det största att bli mamma.

Ninen, som den hette, följde dig vart du än gick och snuttefilten förstås.

Sedan vart lyckan total för dig då lillasyster Angelica kom.

Det var då du antog rollen som extramamma. Du vyssjade, du vaggade, du matade..

Du var mest med Angelica hela tiden.
När Angelica sov så lekte du ofta med att prata i telefonen. Ibland satt du och skrev på ett papper och antecknade när du pratade i telefonen. Det var en favoritsyssla när du var ledig för en stund som extramamma. Det är ju faktiskt vad du gör idag på ditt arbete på bank, ger service per telefon.

När jag ammade dina syskon eller bar omkring på dem så var du mamma till din docka.

Sedan kom din och Angelicas första lillebror Mikael. Då hade du helt plötsligt två att vara extramamma till. Lite svårt var det för Angelica att dela din uppmärksamhet med Mikael. Men du tog Angelica med dig då du pysslade med Mikael.

Sedan kom Din, Angelica och Mikaels lillebror. Lika lycklig var du då som när Angelica och Mikael kom. Nu vart du extramamma för tredje gången. Lika mycket ansvar tog du för Philip som för de andra två. Men nu hade du blivit större så blöjbyten gjorde du vare sig det behövdes eller inte. Både med Mikael och Philip så bytte du kläder. Jag kunde finna dig ståendes vid vår säng i full färd med att byta kläder på dom. Du hade tyst tassat in och lyft upp dem ur vaggan.

Din roll som extramamma har du inte släppt ännu. Men nu har det gått från att mata och blöjbyten till annat. Du ställer verkligen upp att finnas till och t.ex köra dina syskon om det behöver skjuts. Du dricker sällan för att kunna köra syskonen om de är ute på stan så de ej ska gå hem själva. Du går upp mitt i natten när de ringer och ger dig ut i natten. Du bryr dig verkligen om din familj. Mamma kör du också runt på, till affären på ärenden etc. Det har hänt att jag varit ute på krogen två gånger och då har du bestämt sagt att du vill köra ner och köra hem mig så att du vet att jag kommit hem ordentligt.

Som liten så stod du ofta vid diskbänken och hjälpte till med maten tills lillebror Mikael tog över den platsen. Diska och koka kaffe hörde till favoriterna.

Blommor var roligt att plocka till mamma och pappa. Ibland slank det med någon blomma från rabatten;)

Du är så rar och go vår lilla Charlotta. Omtänksam och rar. Men med det Wallgrenska humöret som är som: Tänt var det här! Det är du och Angelica som fått det och ibland får ni det mot varandra och ropar då: Mamma!

Tänk att det gått 25 år sedan du såg dagens ljus den 25/3-88 kl. 07:49, tiden går så fort.
Nu har du vuxit upp till en vacker kvinna.

Nu när du inte har småsyskonen att pyssla om på samma sätt längre så ger du den omsorgen till Jojo. Du har gett denna dödsdömda hund ett fantastiskt liv. Gett henne självförtroende och livsglädje. Du har lagt ner mycket jobb på att få Jojo där hon är idag. När vi andra gör i brallan då Jojo ger hals och vaktar genom sin röst så bakar du inte en sekund. Du fostrar henne med en fast hand och massor med kärlek. Bra jobbat med Jojo Charlotta!

Ett Stort Grattis på Din födelsedag vår Älskade dotter!
Jag hoppas att du får en toppendag!
Vi Älskar Dig Alla så innerligt mycket!<3
Min fina dotter!
Puss och Kram <3

Vi hörs!

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *