Cajsa sövde mig!

Idag var det Dagen med stort D då jag hade tid hos Cajsa!
Jag hade lovat att inte komma med nytvättat hår denna gången. Så jag gled in på salongen i skitigt hår. Det kändes konstigt då jag aldrig gått till frisören i smutsigt hår. Har alltid haft nytvättat. Ofta så nytvättat att det sällan hunnit torka ordentligt.

Cajsa tvättade och gav mig sin huvudmassage, där nickade jag till för första gången. Det känns som om jag sövs som vid operation, jag blir tröttare och tröttare, mer avslappnad och ännu mera avslappnad.
Jag njuter av fulla drag då Cajsa pillar i mitt hår. Det är så galet skönt att du inte anar.

När Cajsa började klippa mig så småpratade vi en kort stund innan jag föll i sömn. Jag sov och sov. Cajsa fick visa sina akrobatiska takter då mitt huvud var som en nickedocka. Ibland fick hon klippa mig då huvudet vickat framstupa i golvet. Andra stunder då huvudet åkte rakt bakåt och hängde på ryggstödet och min mun var vidöppen och dregglet sipprade ner från båda mungiporna. Sedan åkte mitt huvud åt sidorna och landade på armstödet. Du förstår vilket jobb hon hade då hon plattade håret då huvudet svajade fram och tillbaka, upp och ner.
Men jag sov så gott jag!

Tur att jag beställde en ny tid direkt om sex veckor. Cajsa är så populär att det snabbt blir fullbokat. Jag förstår det till fullo! hennes kalender kommer att vara fulltecknad och ha en stor väntelista.

Cajsa var inte så happy idag att vara med på kort. Det förstår jag, jag gillar inte det heller.
Men jag fotade friskt ändå.

bild (42)

 

Det vart ett fint kort tycker jag. En av mina bättre bilder som jag tagit i mitt liv. Tycker att de har lite skärpa iallfall.

Jag vart väldigt nöjd! Idag tog vi av det lite mer än sist.

bild (44)

 

Cajsa är verkligen bra hon!
Henne skulle jag behöva varje natt då jag inte kan sova. Cajsa bara pillar lite i håret och sedan sover jag igen.

Tack fina Cajsa!
Kram <3

 

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *