Bytardag

Kom på idag att det kanske skulle kunna bli lite okej känsla istället för blä känsla om vi hade städ-bytar – dagar, eller tvätt-bytar-dagar, eller klippa grästet- bytar-dagar.
Jag menar det är ju inte kul att hänga samma tvätt om och om igen.

20120611-182002.jpg

Ja tycker det är illa då jag känner mig lite glad då det finns att hänga något nytt plagg som tvättats för första gången, jag har till och med kommit på mig att nästan le!

20120611-183934.jpg

Och hur kul är det att städa dag efter dag, vecka efter vecka, år ut och år in?

20120611-184044.jpg

Hur kul är det på en skala 1-10 att klippa samma gräsmatta? Gå fram och tillbaka, variera sig med att köra runt runt en fyrkant till en blir yr i huvudet?

20120611-184245.jpg
Idag hade jag lite variation, en skata som ibland var en halvmeter ifrån mig och ibland lite längre ifrån, nyfiken var den i alla fall och jag snickesnackade med den en stund.

Om vi skulle städa hos varandra när det var undanplockat och komma överens om vad som ska göras så kunde vi ju få uppskattning av varandra efteråt ju, ringa och berömma varandra ungefär så här: Men rackarns Eulalia vad kul det var att komma hem till ett nystädat hus! Du har gjort jättefint! Vad duktig du är!

Så är det någon som är nyfiken och testa så gör jag det gärna!
Om jag bantar bort två rum från huset som inte ligger på mitt bord att städa så söker jag någon med 9 rum och kök att byta med!

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *