Borde använda men passar inte i det

Jag har funderat på varför jag blir så trött när jag kör bil.
När jag kör bil och det inte är molnigt och regn så sitter jag och kisar, jag kisar så mycket att jag ser mina grova ögonbryn och det är som att titta igenom en lovikkavante.
I bilen finns solglasögon och nu har jag satt på mig dom då jag passerat stadsgränsen och oj så skönt det var, jag vart inte så där trött.

Jag har nu märkt på hundpromenaden att jag går där och kisar och tittar som genom en lovikkavante även där, men med åren har ju ansiktet slappa till sig så för att få rätta stunsen så gapar jag hela tiden för att få upp kinderna mot ögonen som hjälp att ta bort ljuset i ögonen, jag har börjat undra hur jag ser ut där när jag promenerar.
Jag har seglat en hel del och då varit ute på haven, solen lyser och havet glittrar emellanåt, inte ens där har jag använt solglasögon trots att inte land är i sikte och ingen båt heller för den delen för jag passar helt enkelt inte i det.

Min header på bloggen är ett skämt, kortet togs i en hamn i Estland då jag testade skepparens solglasögon och poserade, jag menar det är ju inte snyggt.
Utan för Lettland så testade jag yngsta dotterns glasögon

Jag hittar ett par hemma och testar innan jag ska skruva på ben på badrumsskåpet iförd morgonrock

Ute på havet, smygfotad

Jag passar inte heller i mössa eller keps.
Jag blir ju så less när det nu vankas sommar igen och jag är ju livsfarlig då jag tar en cykeltur och kollar genom lovikkavanten ute på vägarna.
Men jag passar bra i flipflop iallfall;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *