Borde ändra beteende här-KBT-Vatten

När jag hasar upp på morgonen så glider jag förbi kontoret, in i köket och där gör jag en 90-sväng så det skriker om fotsulorna. Har jag tur så lossnar lite av de torra på mina hälar. Sedan hasar  jag vidare och jobbar upp lite fart igen innan det är dags för nästa 90-sväng. Efter den svängen så så är det bara några få steg till nästa 90-sväng och sedan blir det en 90-sväng till. Efter den här marschen är fotsulorna varma och spinner som en katt.
Jag öppnar dörren med ett ryck, slår igen den desperat och kastar mig ner på toastolen med en duns, har jag ur har jag dragit ner pyjamasbyxorna och småbyxorna innan. Sedan släpper jag vårfloden loss och ofta så sitter jag där och väntar och väntar tills mossan börjat växa på mig innan vårfloden slutar att rinna.
När det slutat rinna och även drippelidroppa från musen så tar jag några ark Lambi i min hand och duttar snippan torr och fin.
Drar sedan upp småbyxorna igen och sedan pyjamasbyxorna.
Jag fäller ned locket (har äntligen slutat stå och finna det roligt  att titta då avfallet åker iväg då jag spolar) och sedan spolar jag. Imorse var jag tvungen att ta bajsknappsspolningen då kiss-spolingsknappen inte ville.
Det är till nästa skede jag bör ändra mitt beteende.
Då tar jag högerhanden och sätter den på tvålpumpen samtidigt som jag håller vänsterhanden under tvålpipshålet. jag pumpar ett par tre gånger och ser och känner hur tvålen glider i handen innan jag sätter på vattnet med högerhanden.
Det var här det sket sig imorse och har så gjort ett par tre gånger här under vintern.
Det fanns inget vatten igen!
Tur att jag hade fått fotsulorna varma för det var bara att ta ett race till köket och vattenkannan och hushållspappret. Torka bort så mycket av tvålen först och sedan spola av med vattnet i vattenkannan. Nu var vattenkannan mer eller mindre torrlagd. Det vart att ta på sig Birkenstocken och försiktigt tassa på tå ut i snön, böja sig ner så rumpan stod i vädret och börja krama om snön med händerna för att få bort tvålen. Hade nästan hela gårdsplanen full med snöbollar och kunde ha gjort många snölyktor.
Nu är äntligen tvålen borta!
Men vilka tar tvål i handen innan de sätter på vatten?
Ja jag gör det ju! Men det är jag nog ensam om i världen.
Här måste jag KBT:a om mig!

Vi hörs!

2 reaktion på “Borde ändra beteende här-KBT-Vatten

  1. Du e inte ensam att ta tvål före du sätter på vattnet, gör likadant! Ha en bra da!!,Bajspåshållaren var toppen!!!Tack så mkt!!!Hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *