Bombnedslag – Fick en chock

På kvällen när de nya barnen hade kommit så berättade jag vad Philip sagt när han kom hem: Ser ut som ett bombnedslag här!
Hjärtat sa då: Jag fick en chock då jag kom hit!

Själv måste jag säga att jag inte såg det så. Det hade det inte funnits tid till att reflektera över. Jag var mer glad att jag hade fått disken av bordet efter mötesfikat, samt maten efter middagen.

bild (39)
Vill bara tillägga att Messmöret (urk) och barnyoghurt inte serverades till middag. Men smörgås kom sällsynt fram då ett barn inte gillade maten. Själv halsade jag tufft i mig själv yoghurten direkt från flaskan för att fylla på med snabb energi, satan i gatan vad sött.
Det behövdes bland barn som skrek på högsta volym med bauta förstärkare på ryggen. Som sa mest Nej! Vill inte! Tänker inte!

20131013-061419.jpg

Aningens rörigt och inte någon vanlig syn här hemma.

bild (40)

Att brödet låg med öppen påse berodde nog på att jag släckt någon brand eller brottats ner någon 3-4åring som sparkade och skrek.

20131013-061613.jpg
Att margarinet (Jag vet Micke att jag bara ska använda smör. Har alltid det hemma nu också. Men det var extrapris förstår du Micke) stod framme var ju bra. Tänkt om jag kommit på att jag ville baka kakor! Då är det ju bra att margarinet är rumsvarmt om det står att det ska vara det i receptet. Då är det ju värre om det står i kylen och är stenhårt.

20131013-062615.jpg
Jag hade ju till och med lyckats knyta ihop soppåsen innan jag ”släkte” nästa brand.

Jag lovar att jag vid 23-tiden hade hunnit röjt upp köket.
Men jag hann med att röra till det igen och inte få bort det innan ögonlocken slog i golvet. Nå ja, jag var väl inte helt själv om att röra till det igen…

20131013-063035.jpg
… bilden viskar väl om att vi var minst två som testade pyttelite av en ”ny”, för mig, Zinfandel från Italien.

20131013-063325.jpg
Det ser nästan likadant ut denna morgon trots att jag gick upp 04:15.
Men bara ett vinglas står odiskat idag med slumpen kvar.

20131013-063659.jpg
Jag gled mer över till min andra nya hobby, att dricka kaffe. Tog mig en kopp finkaffe och njöt medan 10-åringen käkade upp mina chips.

Att jag inte röjt upp än beror på att jag bloggar till dig. Fått 3-åringen att gå och lägga sig igen i min säng och vänta. Att 4-åringen varit upp och bajsat och lagt sig igen. Att jag gossat med ”Lillan” 8mån som just somnat om efter morgongröten.
Fast jag har god lust att gå och lägga mig igen. Men går jag in i sovrummet så garanterar jag att jag snabbt får höra: Tösti Lisabeth! Vill ha smultonvatten! eller Fukos Lisabeth! Pälonyogut!
Philips tomma säng lockar! Han smsade i natt att han sover kvar i Uppsala. Fast han gillar inte då jag ligger i hans säng.

Den här röran kommer att bestå ett par veckor innan jag jobbat in nya rutiner. Tvättstugan viskar om att jag inte är i fas. Alla dryga 90 galgar är upptagna med stryktvätt.

Jag ska ju på dejt inne i Stockholm idag med min loverboy, menar Delikatoboll. Så jag tar en powernap på väg in.
Stryktvätten får jag börja på i ikväll efter att de små somnat. En bra syssla då Philip ändå inte vill sitta och hålla mamma i handen.

Hur ser din söndag ut?
Lugn?
Stressig?
Tråkig?

God Morgon!

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *