Big girl med Bratwurst i låret

Igår så fick jag följa med de stora pojkarna en bit på deras cykeltur.
Det är stort att få hänga med.
Nu var det första gången jag cyklade ute i år. Jag fick låna en cykel som går lite snabbare än min så jag lättare skulle kunna hänga med.
Jag kan väl säga så att det tycktes att jag legat av mig lite sedan sist.
Tidigare har det kunnat köra åttor runt mig. Igår var det dubbelåttor.
Jag flåsade som en strypt säl genom spåret. Svetten sprutade som en vattenspridare runt min skalle. Jag trampade och drog, växlade ned för att ha en sportsmössa att hänga med. Men jag hade inte ens skärmen på den mössan kan jag säga.
Men jag gjorde mitt bästa.

Sedan fick jag varningar då vi närmade oss en bro vi skulle köra under. Där var det tydligen väldigt mycket grus utlagt i den lilla backen. Jag skulle hålla till vänster och det gjorde jag.
Men nu var det så här att den Bigga girlen inte hade tillräckligt med fart och av tyngden sjönk ner med hjulen tills gruset nästan nådde navet på bakhjulet. Tillslut fattade den bigga girlen att det var dags att klicka ur clipsen från pedalerna då hon har cykelskor. Den högra gick väldigt bra att klicka ur. När den vänstra skulle klickas ur gick det som åt helvete för att tala ren svenska. Den Bigga girlen föll som en 100- årig fura emot marken och det var då Norrtäljeborna trodde det var ett jordskalv.
Den Bigga girlen vart liggandes ett tag då det runt höften ömmade på rejält.
Den Bigga girlen fick skrapsår på armbågen och smalbenet, men det är inte så mycket att orda om. Det var bara ytliga små saker och såg ut som om den Bigga girlen hade hoppat twistband med taggtråd.
Runt höften ömmade det på, men den Bigga girlen hoppade kaxigt upp på cykeln och drog vidare efter att ägaren tagit fram verktyg och justerat cykeln så den gick att köra. sadeln var inte vacker efter det här men ägaren bedyrade: Det gör inget Big girl! Jag hade funderat på att byta sadel!
Nu behöver inte ägaren fundera längre då det är ett nyktert faktum att sadeln bör bytas.
Väl hemma så slickade den Bigga girlen sina sår. Det kändes som den Bigga girlen hade en Big Bratwurst i låret. Det var bara lite rött och pytte blått då den Bigga girlen hoppade i duschen.

bild (35)

Natten var lite knölig då den Bigga girlen lade sig på Bratwursten emellanåt. fatta vad det kornade vitlök i det sovrummet av korven.
Imorse hade låret ändrat färg.

bild (36)

 

Den Bigga girlen serverade sig en god middag som plåster på såren.
Ungstekt lax med sallad, avocado och keso som hon kryddade upp med salt, vitpeppar och dill.
Såsen var fantastiskt god till fisken.

bild (34)

Men jag tror att allt är i sin ordning. Jag tror att det SKA göra ont att vara med i coolbettans Biggest Loser! Så jag är säker på att jag är på rätt väg!

 

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *