Biffstroganoff-ben

Igår var Snygg-Linda och flanerade på Hälsomässan istället för att köra Tabata med oss.
Istället hade Linda ordnat med en vikarie. Det var stadens andra Marinkårssoldats fru, Kristin.
Jag har dansat för henne några gånger och jag gillar henne skarpt. Duktig att ge instruktioner så att min hjärncell kan förstå.
Vi deltagare fick ta hennes Tabata-oskuld. Ja men tjenare! Vad hade Snygg-Linda tutat i henne?

20131110-110322.jpg
Det märktes nu tydligt att Marinkårssoldaten 2 & Kristin passar ihop som makar.
Kristin köttade ur mina ben något så otroligt. När jag och Anna fortsatte med step och dans så tittade jag på benen utan att få dom att röra sig.
Benen idag känns som om Kristin strimlat upp mina benmuskler till en biffstroganoff. Sedan trätt ischiasnerven genom knäskålarna. Sedan fixat express-reumatism.

20131110-110220.jpg
Satanigatan, är Kristin en förklädd Marinkårssoldat? Undrar om hon och Pähr träffades på regementet i någon Marinkårs-eka?

20131110-110507.jpg
Sedan steppade vi, jag och Anna.
När det var dags för dansen var det som vanligt som ett helt nytt pass för mig. All koreografi från förra gången är som bortblåst.

När vi innan en ny låt som skulle innehålla en hel del hopp fick stretcha benen lite sa jag tyst till Anna: Nu skulle vi haft geishakulorna med oss!
Då föll Anna och jag i skratt mot väggen.
Fru Marinkårssoldaten fick snabbt tyst på oss. Förlåt från oss, mig och Anna!

20131110-111525.jpg
Jag köpte andra geisha-kulor en gång efter att ha blivit skrämd av någon att jag skulle bli som en ladugårdsdörr efter alla förlossningar. Köpte något tränings-kit med en rund kula med snöre på Apoteket då jag ville ha ett mushål istället för en ladugårdsdörr.
Efter att ha tryckt upp typ ett halvt bowlingklot och gått och knipit runt kulan en liten stund tänkte jag: Det är nog fint med en ladugård ändå;)

Jag undrar hur jag ska samla i hopp den här Boffstroganoffen med reumatism till kvällens boxpass?

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *