Barnvakt sjuk, omsorg, mer Kennelhosta

Angelicas ”barnvakt” ikväll är sjuk!

Jag försöker ge lite omsorg till sjuklingen

20130316-124851.jpg
Och lite omtanke hem ifrån affären som kan pigga upp.

20130316-131109.jpg

När jag bar kassarna över parkeringen funderade jag på att uppfinna några piller. Typ ett med biffstek och lök, torsk och äggsås, quornfile med bulgur mm. mm.
För tänk vad det skulle spara alla tunga kassar att släpa på. Tänk så lätta kassarna skulle vara med lite piller i.
Fast jag är ju livrädd att ta piller av alla det slag så idéen faller väl här.

20130316-132226.jpg

Städa skulle jag ha gjort idag men det hinns inte med. Ludde får sopa upp allt äckligt som ligger på köksgolvet idag. Imorgon får jag städa istället.

20130316-132544.jpg

Så planerna vart lite omkullkastade idag. Jag träder in som ”barnvakt” till Angelica då hon inte kan bli smittad av sjuklingen. Kakans Kennelhosta är jobbig åt henne. Hon får upp så mycket slem att det inte ryms i deras händer. Det kan ju inte Angelica hålla på med själv som nyopererad.
Så till Anna och Johans maskerad åker jag till när den börjar. Är med och skålar och grattar och åker sedan till Angelica.
Förlåt Anna!

Charlotta ringde imorse och undrade om jag trodde Jojo fått ludd i halsen. Jag kunde höra att det var Kennelhosta.
Challan tackade för diagnosen med: Tack mammaveterinären!
Få just sms av Challan att även Jojo hostar slem. Challan och Hampus ska iväg på middag ikväll. Får åka och titta till henne ikväll ett par gånger. Jag blir ju så orolig för de små liven.

20130316-133709.jpg
Sedan återvänder jag till Anna och Johans fest då den är till ända för att köra hem Jens. Då är jag ju som med från början och sedan till slutet om jag nu vill vinkla till det för mig själv;)
Först hade jag tänkt klä ut mig igen, men tror jag hoppar det.

Nä nu rackarns är det dags att slita av mustaschen, hoppa i duschen, ta fram maskeradkläderna, förbereda middagen till de här hemma. Rackarns, jag glömde köpa sockerdricka!!! Måste fixa det.

Ja nu fick du min lördag bara så där!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *