Barnträningslängtan!

Det heter inte barnträning mer än här hemma.
Att kalla det för ntc Kidz eller barngympa funkar inte för småfolket då småfolket vill träna som alla andra i familjen och få lika stora muskler som Philip.

Vid 07 frågade småfolket om det var barnträning idag. Småfolket har pratat om det sedan igår. När frukosten var uppäten så togs den rosa lilla väskan fram och träningsskorna. Omsorgsfullt packades träningsskorna ner i väskan.
Efter morgontvätt, tandborstning, hårvård och påklädning har småfolket gått runt med sin väska och frågat när vi ska åka på träningen.
Till Kakan som vill leka säger småfolket: Ja kan inte nu Kakan! Ja ska på bantläningen föst!
Småfolket håller sig i hallen och frågar och frågar när vi ska åka. Jag har talat om att klockan måste bli fyra (16) först.

unnamed (43)

 

Jag har fått frågan: Lisabeth, näl äl lilla visalen på fyla!

unnamed (42)

 

Nu vill småfolket att jag ska skruva fram klockan:)
I protest tog småfolket fram vattenflaskan så jag inte skulle glömma den då jag vägrade flytta fram tiden på klockan så att hon behöver dricka av Linda. Det har jag hört till leda att jag inte får glömma vattenflaskan.
Så nu är den packad.

unnamed (44)

 

Nu har jag fått frågan: Näl ska vi åka Lisabeth! ca: varannan minut sedan 08.
Visst är det roligt att småfolket gillar det men nu börjar det kännas som ren tortyr att få samma fråga om och om igen i flera timmar.
Just nu funderar jag om jag har någon rottingkorg som småfolket ryms i. Om jag hittar någon finns det stor risk att jag dumpar av småfolket sittandes i korgen utanför Norrtälje Träningscenter med en lapp om halsen.

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *