Barnen firade mig STORT!

När jag stod mitt i mitt brödbak kom Charlotta förbi en sväng. Hampus cyklade runt till de sina under tiden.
Charlotta hade med sig en stor blomma från alla barnen.
Den var så fin och jag vart så glad! Krukan var lika som den till citronträdet, det gillar jag starkt!

bild (32)

 

Kul att få denna blomma för den kan jag plantera i rabatten sedan och då har jag den kvar. Det blir bra att jag har En blomma som är fin i rabatten. Eller rättare sagt, en riktig blomma bland allt ogräs som blommar:)

Angelica och Jens dök också upp.
Jag stressade runt som vanligt där mitt uppe i gräddningen av brödet. Sedan skulle jag ju och handla. Kloklippning skulle göras, mer om det i senare inlägg.
Jens är så gullig mot mig, omtänksam och fin. Igår så började han plocka ur diskmaskinen utan att någon bett honom. Han diskade bakplåtarna. Han röjde diskbänken och plockade in i diskmaskinen. Jag blir så glad så glad!
Det händer titt som tätt att han plockar och fixar då han är här.
Tack fina Jens! <3

bild (38)

Jag visste att Mikael hade mycket jobb att göra under helgen och jag hade sagt att han INTE behövde komma. Charlotta berättade att hon talat med honom och att han sagt att han inte trodde han skulle komma. Jag vart lite glad att höra det fastän jag gillar att träffa honom, men jag vet att han stressar och jobbar så mycket och därför vart jag glad att han inte skulle stressa hit för att det var Mors Dag. Mikael förgyller ju alla mina dagar med sina gulliga sms, telefonsamtal, chattmeddelanden mm.
Men handen på hjärtat så vart jag riktigt glad då detta sms kom samtidigt som jag fick dåligt samvete.

bild (37)

 

Men Charlotta sa då jag ojade mig över att det blir stressigt för honom: Mamma, han är vuxen och kan ta egna beslut om det blir för stressigt eller inte!
Visst har hon rätt! Navelsträngen är ju avkapad och jag behöver inte vara en hönsmamma.

Barnen kom och jag var som vanligt inte klar med maten. En timma försenad om vi ska vara exakt. För de där två timmarna jag trodde jag skulle kunna slappa på hanns inte med. Jag var tvungen att vila en stund då mitt galna huvud fortfarande är som det är. Kanske det svullnade igår då det kom regn:)

Jag bjöd barnen med respektive på något jag vet alla gillar, Laxlasagne. Vitlöksbrödet vart uppskattat. Själv smakade jag inte. Jag frågade om det var gott och Mikael nickade och Hampus sa: Det var gott, precis som allt du gör! Hampus vet hur han ska göra en svärmor glad han:)
Till efterrätt hade jag bakat en Hallonbrownies.

Stakars Josefin fick migrän. Henne tyckte jag verkligen synd om. Det är inget trevligt tillstånd. Jag vet ju att hon äter någon tablett som heter Eeze men har ju aldrig sådana hemma. Borde skaffa det så att det finns då hon kommer hem och hälsar på.

Jag glömde ta kort under middagen. När alla kommer hem så är det högt i tak. Vi låter som en polsk riksdag. Det skrattas och skämtas, det rycks ihop, det retas, det diskuteras högljutt, det brottas, minnen tas upp mm. Middags sittningen varar oftast minst ett par timmar, ingen har bråttom iväg från bordet.

Rätt var det var när vi satt runt bordet kom Charlotta med en hel hög paket!
Men jag hade ju redan fått en sådan fin blomma!!

bild (39)

 

Trots att jag vart som ett barn på julafton så tycker jag inte barnen behöver köpa mig saker.
Men sakerna var köpta med tanke vill jag lova!

Ett fint kort med fint budskap, sådant gör mig glad!

bild (36)Sedan ”vände jag på bladet och vad hittade de jag då”?

Jo jag hittade något som gjorde mig varm i hjärtat och väldigt glad!

bild (35)

 

Sedan öppnade jag presenterna.
Fick två par Björn Borg trosor, mina favorit trosor! Det var tanke det då mina är så nötta att då jag ska dra på mig dom så går fingrarna rakt igenom tyget vid resåren. Det hände b.la med det par jag hade just då på mig då jag drog på mig ett par efter duschen. Så var det på paret innan också. jag funderade då där jag stod i badrummet om jag skulle kasta det paret men jag tänkte: Nä jag tvättar dom, det går att använda ett par gånger till!
Jag gillade färgerna på mina trosor och jag ska bara ha dom vid speciella tillfällen så jag inte nöter ut dom:)

bild (31)

 

Sedan fick jag något jag så väl behövde, strumpor!
Jag köpte ett billigt packa här om veckan på Willys, men ack så hemska dom var att ha på fötterna. Mycket syntet och fötterna vantrivdes i dom.
Men nu fick jag av barnen mina favoritstrumpor med prickar på! Jag fullkomligt älskar att gå runt med dessa strumpor som det är prickar på och även prickar under fotsulan! Det är så skönt att känna prickarna där under varje steg jag tar, störtskönt.

bild (34)

 

Sedan fick jag något jag behöver till min hud. Mina torra nagelband och hårda hud runt fingrarna, även mina hälsprickor som ju går från undersidan på foten upp till knävecken, till mina torra svarta armbågar. Jag har alltid svarta armbågar. Jag bruka ta fotfilen och fila lite, eller så tar jag någon peeling- produkt men armbågarna är iallfall svarta.
Nu ska jag njuta av denna i en serie som är en av mina favoriter. Jag har alltid deras tvål, fotbad, peeling, fotcremé.

bild (33)

 

Tänk vilken tanke det ligger bakom allt detta! Det rör mig!
Och sedan fick jag ju min favoritparfym av hjärtat!
Jag fick träffa alla!
Vilken fantastisk dag!!!

Fast när barnen köper mig presenter så tänker jag alltid att nu vart det dyrt för dom. Jag säger oftast inget för då vet jag att Challan säger: Vi tjänar egna pengar och vi tycker om att skämma bort dig!
Fast jag tänker på vilka hål det gräver i Philips fickor då han endast har sitt studiestöd.
Ibland känner jag att jag kanske skulle ge barnen en slant och kompensera lite ekonomiskt för allt det köpt till mig vid olika tillfällen.
Tänker du också så här?
Tycker du att jag är konstig som tänker så här?
Kanske du sitter inne med någon förklaring varför jag tänker på det här viset?
Tycker du jag behöver gå till psykolog för att bearbeta detta?
Eller tycker du att jag tänker rätt?

Tack Charlotta, Hampus, Angelica, Jens, Mikael, Josefin, Philip och Hjärtat för en fantastisk dag!
Jag hade en helt underbar dag tillsammans med er alla!

Tack för alla fina presenter som jag blev så glad över!
Ni är för fina allihopa och det är en ynnest att ha er nära mig!

Puss och Kram
Mamma/Svärmor/Elisabeth

krlek_1

 

 

Vi hörs!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *