Barnarbete & Vuxenfika

Alvar kom imorse. Morfar jobbade hemma så jag gav de två egentid med att käka frukost. Jag satt och tryckte tyst som en mus i badrummet, Enya ringde och FaceTime så jag hade tur att få lite underhållning;)

När morfar börjat jobba tyckte jag det passade bra med barnarbete, hehe…

  
Jag tillät vätskepause så det var inte värsta sortens barnarbete;)

  
När mamma Angelica kom åkte jag på fikadejt.

  
Det tog ett tag innan jag trasslade mig ur ”småbarnslivet”. Innan jag hann trassla ut mig så frågade jag Jenny om hon bajsat idag, om det var hårt, löst eller lagom i konsistensen, om hon borstat tänderna redan idag eller om jag skulle göra det, hur hon ätit idag… Sedan kom jag på att jag inte har med det att göra;) Det var mysigt att fika med Jenny, det var två veckor sedan sist.

Efter fikat åkte jag till NaprapatTova. Vilken tjej, som hon kan sätta nålar! Riktigt riktigt skönt var det. Jag längtar redan tills nästa gång.

När jag var klar hos Tova så gasade jag till ÖB, RUSTA & Willys innan jag hämtade Enya på förskolan. 

  
Hem och duscha fröken och börja med middag. Angelica hade åkt hit efter Brunchen och Alvar låg och sov. När Angelica skulle åka och hämta Jens så började barnen gasta på mat och det var ett liv av dess like.  De hade lugnat sig när Jens och Angelica kom tillbaka då de redan hunnit äta en stund. Mätta blev dem och Charlotta kom och hämtade Enya efter jobbet.

Nu tar jag en kaffe. Kaffe försöker jag dricka när kottarna är här fast jag vet att kaffet bara står och kallnar någonstans och jag får hälla ut det.

Mycket kottar är det nu en period. Kl. 08 kommer Alvar imorgonbitti. Jag visste inte när han skulle komma så han får hänga med mig på mina äventyr. Mamma och pappa har inte fått veta VAD vi ska göra, det får bli en hemlighet tills de kommer och hämtar honom imorgon kväll. Morfar har jag beordrat att jobba hemifrån imorgon då jag behöver Alvarvakt under hans vila då Enya ska hämtas på förskolan.

Imorgon får jag träffa Philip igen, som jag längtar tills han kommer!<3

Nu behöver tvättstugan mig, strykjärnet skriker: Använd mig NU! Passar bra då Janne snart avslutar sitt Skypemöte och åker till ett livemöte.

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *