Barn, ska mamma fynda lite kläder åt er inför sommaren?

För det första visste jag inte att jag var medlem hos Lindex men jag tar detta som ett exempel.

När jag har blivit medlem hos H&M, KappAhl, Intersport, Team Sportia med flera så finns det en fråga: Har du barn? Där har jag kryssat i JA.
Sedan kommer ofta frågan: Barn födda år? Då har jag fyllt i och ofta gjort en extra rad då jag avlat fler än raderna på medlemsansökan, 88, 90, 91, 94.

Nu har jag fått erbjudande till mina barn på mejl, så här ser det ut

Välkommen in för att fylla på barnens sommargarderob. Den 20 – 22/4 är det 3 för 2 på hela barnsortimentet, vi bjuder på den billigaste. Erbjudandet gäller dig som är Lindex Club-medlem. Dessutom massor av roliga överraskningar i butik och online. Välj mellan mönstrade klänningar, byxdressar, härliga sommarskjortor, shorts och mycket mer.

Ja det är ju fint och Lindex är inte ensamma om att skicka ut erbjudanden från barnavdelningen, det gör alla.
Jag har en liten känsla att jag kan ha svårt att hitta något som passar  just mina barn idag, om jag inte köper ett par jeans i storlek 170 till yngsta sonen som han kan ha som shorts i sommar, dock uppknäppta där fram men ändå.

Om jag nu blir 100 år gammal och har mitt medlemskap kvar i alla dessa kedjor kommer jag då fortsätta få erbjudande till mina barn från barnavdelningen?
Undrar om dom då 90, 88, 87 och 84 år hittar något klädsamt att ta på sig när de ska gå på pangisdans om torsdags förmiddagen?

 

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *