Bakom mina Solglasögon!

Mina solglasögon, faktiskt ett par Gill. De är de första solglasögon jag haft med ett märke.
Jag har köpt två par solglasögon i mitt liv. Ett par på någon marknad i Älmsta och ett par på Åhlens. Jag har under åren nästan aldrig haft solglasögon, inte ens då jag seglat.
Dessa solglasögon vann jag pga fusk. Det var en tävling vid poolen då jag och Anna var på träningsresa med NTC. Jag tror ingen fattade först hur tävlingen skulle gå till. Sedan fattade jag och det hade nog alla andra också gjort men då var jag fräckast och vann då med fusk.
Men nu var det ju inte om mina solglasögon jag skulle berätta.

Vi går tillbaka till tisdagen, till det andra träningspasset Body Attack.
Vi var så många på det passet, säkert 40 st om inte mer.
I salen är det speglar på båda långväggarna. Jag tittar aldrig i speglarna då jag tränar för jag vill inte se mig själv.
Men när vi var så där många så gluttade jag i spegeln ett par gånger och tänkte:
Men vad är det där för en sunkig stel blekfet kvinna? Jag kollade på den där kvinnan två tre gånger och undrade varför hon hade svårt att hänga med. Tillslut min vän så insåg jag att det var jag! Jag kände inte igen mig eftersom jag hade ett nytt linne på mig och inte min färg om jag ska vara ärlig, men den var ju på rea.
Jag tyckte den där ”kvinnan” (jag) påminde lite om min stensura elaka mamma och kände verkligen avsmak.
Jag har vid andra tillfällen också känt så och det är förfärligt. Kanske är det kroppsformen som är lika för till utseendet är vi inte lika som tur är.
Men igår tog jag det osäkra före det osäkra. Dels för min skull och för att inte andra skulle känna igen mig. Jag tog på mig solglasögonen när jag skulle träna. Kände mig lite som Greta Garbo och det var då bättre!

bild (12)

Efter mitt pass så var det Bodypump. Jag är lite nyfiken på vad det är. Jag hade en fundering på att stanna kvar och köra det. Men när de som skulle köra det traskade in i lokalen så hukade jag mig och smet ut genom dörren fort som bara den.
De som kom in hade snygga kroppar och synliga muskler, både kvinnor och män. Nu studerade jag bara kvinnorna för jag har ju mitt Hjärta och behöver ju inte titta på annat. Gud så snygga dom var!
Det dröjer innan jag tar mode och traskar in på det passet.
Men nyfiken var jag ju. När jag som gick ”yttervägen” för att torka av min spinningcykel så hasade jag mig efter väggen tyst och försiktigt. När jag kom till den dörren till salen med fönster så satte jag mina fingertoppar försiktigt runt den runda fönsterlisten och höjde kroppen försiktigt tills mina ögon nådde fönstret och jag tjuvkikade in. Wow! Det så tungt ut med skivstänger och vikter.
Så jag får nog vänta tills jag orkar lyfta med än stången. För hur skulle det se ut om jag stod där med bara en skivstång utan vikter medan de andra har vikter på? jag skulle känna mig pinsam.
Men jag är allt bra sugen att testa det passet!

Vi hös!

2 reaktion på “Bakom mina Solglasögon!

  1. Åh, Elisabeth! DU behöver verkligen inte ”gömma” Dig bakom ett par solglasögon! Du har ALL anledning att vara stolt över Din, såväl fysiska som psykiska, utstråling! Ditt hjärta har också ALL anledning att vara stolt!! Och det har vi andra (vänner till Dig) också anledning till!! Kram! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *