Bakläxa…..

Sitter med Hypnosläxan framför mig och stångar mitt huvud blodigt, svårt då jag vill göra det som förväntas att jag ska ha gjort. Hon sa att jag skulle fylla i så mycket jag kunde och kunde jag inte fylla i allt själv skulle jag be familjen om hjälp, så igår gjorde jag det eftersom jag ska dit idag. Men J tyckte inte om sådana här listor och att han skulle fylla i att han t,ex tyckte att jag var duktig att måla på porslin om inte jag tyckte det så skulle det ju bli fel och att det vore en annan sak om andra skulle fylla i en lista och inte jag, han tycke nog att jag borde kunna fylla i mera efter att ha läst listan.

Jag kände sedan: Skit samma med den här jävla fucking läxan, jag kan inte göra mera då jag suttit med den till och från i fem dagar.

Yngsta sonen trippade in på mitt kontor frågade efter listan och läste och sa sedan: På styrka kan du sätta osjälvisk och kärleksfull för det är en verkligen en styrka och det kan du sätta på sympatiska drag också. Han tog med mig på sina tankar och ett par saker till kom ner på papperet men det är långt ifrån klart.

Jag är irriterad på det här med läxan, rent av skitförbannad!

Äh, jag dricker kaffe istället och tar det här nederlaget att inte klara av det.

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *