Bad om att bli kliad

Igår kväll vid sänggåendet sa jag till Hjärtat: Jag skulle vilja prova det där ”bästa kliet” som småfolket säger att du ger!
Hjärtat skrattade lite och sa: – Äsch! Jag gör bara så här och så där!
Jaha tänkte jag! Ett par klös här och ett par där! En hästklapp där och där! Fan vad jag avskyr hästklappar! Kanske småfolket gillar det?
Det hela gick fort över! Jag insåg att mitt kli måste vara bättre att då få på ryggen. Kanske jag skulle testa att behandla småfolket som en häst och ge hästklappar.

Jag låg kvar på magen efter de korta klösandet och hästklapparna med Barbapapporna i armhålorna och tänkte.
Då känner jag hur en hand letar sig under täcket och min rygg. Handen började klia upp och ner i långsam takt, hit och dit. Lite lätt massagetag här och där, lite mer kli.
Jag kände hur jag slappnade av. Jag kände inga vidriga hästklappar. Jag for upp i sjunde himelen. Där skutta jag lätt bland molnen.

images

 

Som jag sedan somnade. Avslappnad och känslan av beröring. Vaknade faktiskt inte förrän hundarna ville upp i sängen vid 03:00. Jag somnade snabbt igen, fortfarande avslappnad. Vaknade inte förrän Hjärtats klocka ringde 05:45. Då sa jag att jag skulle gå upp och koka hans ägg. Han tyckte jag skulle sova vidare. Jag låg kvar fast besluten om att iallfall gå upp. Jag vaknade 07!!

Jag måste hålla med småfolket! Hjärtat är bäst på att klia på ryggen!
Jag måste be om det igen:)

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *