Även son två har nu fått en hård läxa i ämnet, förkyld/träning

Men som han själv säger: Detta är ingenting mot var brosan fick!
Och det kan jag väl hålla med om, han vart ju väldigt sjuk och de skulle ta honom med helikopter till ett annat sjukhus med vågade inte flytta honom då han var för sjuk, men efter att de satt in kraftig antibiotika intravenöst så kunde han tillslut flyttas till ett annat sjukhus.
Hans konvalecent vart lång med mycket mediciner och smärtstillande.
Han hade läst på något forum att det var okej att träna till 75% trots förkylning, jag upponerade mig kraftigt till detta påstående men fick veta att jag bara var en nojig hönsmamma.

Nu var det yngsta sonens tur, under ett träningspass i skolan i måndags så fick han plötsligt ont i bröstet och kom hem med smärtor i bröstet.
Han misstänkte själv lungsäcksinflamation idag och jag mötte honom i dörren efter hundpromenaden med detta påstående, själv hade han tänkt att gå till skolan men då satte jag upp en stoppskylt i dörrhålet och sa majestätiskt NEJ!
Jag talade om att nu vart det doktorn och så vart det, visst var hans misstanke rätt, lungsäcksinflamation, nu blir det till att vila en vecka hemma och från träning minst en vecka.
Så magrutorna får vackert vänta dom, de lär ju inte säcka ihop under den tiden;)

Jag hoppas att bröderna bus som ju faktiskt har en hög interlligens nu har lärt sin läxa fullt ut inför framtiden och att ta ett steg tillbaka och faktiskt lyssna på sin kropp innan träning.
Jag tycker att de som tränar trots förkylning lider av ett lågt IQ i frågan, sorry grabbar men  så är det!
Ni har trots allt haft tur båda två och för yngsta sonen är det ju inte dödligt med en lungsäcksinflamation, men för storebror var det värre, tänk er för nästa gång, för hur stor chans är det att vinna en högvinst på Lotto två gånger? Borde ni redan snabbt ha räknat ut i huvudet och fått fram statistiken på;)

Var nu rädda om er alla här inne, tänk dig för innan du tränar även om du känner att en pytteförkylning är på antågande, bättre att stå över!

Vi hörs!

3 reaktion på “Även son två har nu fått en hård läxa i ämnet, förkyld/träning

  1. Säger du nu.. Jag gick ju på ett pass box i söndags trots att det va lite snorighet och viss aning av förkylning. Ops ops

    • Där har du nog svaret till att du blev så dålig min vän!
      Att träna förkyld kan faktiskt vara förenat med livsfara, så är det bara och vem vill liksom chansa?
      Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *