Åt utedasset med brännan

Jag såg en kvinna med en annorlunda luftmadrass vid poolen första dagen. Den såg skön ut.

Mikael och Josefin kom med en sådan till mig, gulle dom. Den är galet skön! Det är som att ligga i en liten hängmatta i vattnet. 


Om jag inte ligger i badet så ligger jag i den. Min totala tid i en solstol går inte över 4h under dessa tre veckor. Jag älskar att vara i vattnet och har alltid gjort. 

Hur blir det då med solbrännan? Ja jag får ju inte så mycket färg på de delar i vattnet. Jag har ju väldigt många veck som ändå skulle behövas vecklas ut. Jag såg rynkorna runt ögonen, jag såg det vita strecket i hakan som blivit djupare ju mer åren förvandlat ansiktet till ett slappt gummiansikte. Skulle jag sola bort de strecken i ansiktet skulle jag behöva gå runt så här:Redigera


Så ”åt utedasset med bränna”. Sidorna på min kropp har inte fått så mycket färg. Fötterna, händerna och huvudet är oftast uppe ur vattnet när jag ligger på madrassen iallafall. Fräknarna på kroppen har tittat ut iallafall.


Den här poolen är smart byggd, den har inga skarpa vinklar eller hörn, allt är rundat.


Smart, måste vara lättare att hålla rent. En av mina stora drömmar är att ha en pool. En större dröm är att ha den vinterbonad så jag kan simma året runt. Det är så skönt att bada, simma och leka i vatten. Idag kom Janne i vattnet på sin madrass, det vart värsta kriget att få varandra i vattnet, mycket skratt och flams. Kul hade vi, kul hade några runt poolen, andra snörpte på munnen. Jag lovar att de skulle skratta om de fick låna min madrass och leka lite. Ingen blir för gammal för lek och lite trams ibland tror jag. Tror inte heller någon blir för gammal att stå på händer i vatten, jag tycker då det är så roligt. Jag kommer fortsätta drömma om en pool hemma. Att röra sig i vatten är bara skönt, inte mycket besvär då att röra sig.

Mitt på dagen så brukar vi gå en runda, då är Janne så rastlös efter en timma vid poolen. Vi brukar gå och handla, ta en Cappuccino vid en bar. Idag tog Janne något starkt i ett glas till kaffet. Det vart tydligen för starkt då badbyxorna skulle på igen.Min lilla nymodeskapare;)
Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *