Är inte ensam iallafall

Jag hatar mig själv då jag råkat döda ett djur/insekt. Det skär i mage och bröst på mig. 

Imorse drog jag av ett dubbelhat. Första då jag satte min första fot för dagen på köksgolvet, krasch! Andra hatet då jag satte min andra fot för dagen på köksgolvet, krasch! Enda fördelen med min vikt är att det blir ju en direkt död. Även om nu mina nya ”polare” är starka, oerhört starka så ter jag mig som Mont Evreast i jämförelse med dem. Det är inte bara dessa två som gått hädan denna regniga/soliga morgon. Nej nej, här har jag massmördat och många många har fått sätta livet till och slickat mina fotsulor.

”Polarna” är överallt. De tar en simtur i hundvattenskålarna, värsta spa-verksamheten jag precis vart att driva. ”Polarna” kollar in sophinken under diskbänken. Jag tror dom har anordnat något maratonlopp idag här på köksgolvet.

En av alla miljarder ”polare” här inne i köket.

  
Får man gäster så hör det till att bjuda på något att dricka och äta. Det har jag just gjort.

   
 

För någon vecka sedan var en stor delegation här och rekade läget här. Då bjöd jag den ljusblå drycken. Fick tyvärr ta bort den ”vätskekontrollen” då det inte är helt lämpligt att barnbarnen intar sådana drycker. Tror att det säkert är 18års gräns på drycken, annat skulle förvåna mig då det i detta land är 18års gräns med leg-kontroll på alkoholfri (läs:läsk) med ciderkaraktär. En gång när jag var med Angelica och handlade så hade hon inte leg och fick inte köpa. Jag kunde heller inte köpa den jag då jag då skulle ha langat en läsk innehållande vatten, socker och aromämnen. Aha, det är nog sockret som är drogen;)

Alla ropar: Hej då! i kör här ifrån köket.

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *