Är det en sten eller?

Som min trogna måndag jag är så byts det lakan i sängen, hundbäddarna får renbäddat, sovrum och kontor städas.
I sovrummet finns vita mattor. Inte helt smart då det finns tre hundar i hemmet.
Jag såg att de behövde en resa i tvättmaskinen. Det såg jag trots att jag har helknackig syn, så dålig att jag inte borde köra bil då jag ser vad det står på skyltarna när jag precis är framme vid dom. men jag hittar inga glasögon på ÖB eller RUSTA som jag kan se i.
men nu tyckte jag att det låg en småsten på mattan och den tyckte jag var onödig att tvätta så jag tog den och lade den på golvet för att mata dammsugaren med den.
Du vet när du väntas ta i en sten. Du väntas att den är hård.
När jag tog i ”stenen” så tänkte jag: Men hallå, vänta ett slag! Stenar är hårda men det är inte denna!
Jag som tryckte lite lätt fram och tillbaka mellan pekfingret och tummen, kände liksom ett sviktande, en mjukhet, som en torkad vindruva med segt skal.
Först tänkte jag att det var en restprodukt som fastnat i någon hunds rumpa sedan det krökt rygg på gräsmattan, så jag sniffade lite men det luktade inte hundskit.
Min nyfikenhet tog överhanden här, så jag tog ”stenen” nära nära mina ögon för att se vad det var.
Då såg jag att det var en PROPPMÄTT, BLODSUGANDE FET FÄSTING som ramlat av någon hund. Undrar som jag delat säng med den feta blodsugande fästingen inatt?
Den var stendöd. Undrar om jag har legat ihjäl den i natt. Att jag rullat över den så den fått sina andningsorgan rakt ner i madrassen och kvävdes långsamt av min kroppstyngd.
men den ska nog vara glad att madrassen är mjuk, hade det varit på hårt underlag hade det sagt splasch under mig och den hade legat kvar som endast ett ärtskal medan innanmätet hade legat utkletat på min kropp och de hårda underlaget.
Jag rös till lite!

bild (40)

 

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *