Äntligen kontakt

Jag tog kontakt med barnen då det hade gått 24h sedan jag hörde något sist från Hjärtat och sedan hotellet meddelat att inget Hjärta checkat in där då jag ringde.

Ungarna drog igång från alla möjliga håll. Det bads om Hjärtats personnummer och det blev sedan Charlotta som ringde sedan till UD.

Flyg kollades. Sociala medel kollades av. Hampus, Angelica och Mikael såg att han varit aktiv på sociala medier för 10h sedan.

Jag smsade Hjärtats chef för att få hjälp att kontakta en annan företagare där Hjärtar lägger upp suport och ekonomisuport. Jag har inget telefonnummer. Hittade företaget på nätet så barnen tänkte ringa dit för att höra.

Sedan fick jag äntligen ett mail. Det hade ändras så han inte skulle bo på hotell denna gång, varför vet jag inte. Har ställt frågan men inte fått svar.

Anledningen till att jag inte hört något var att all telefon och internet legat nere i hela Pakistan. Just den anledningen har jag fnyst åt och den bara studsar ifrån mig. Det har egna barn och framförallt placerade barn använt så många och upprepade gånger att jag helt tappat tro på den. För mig är det bara en saga som Rödluvan och Vargen.

 
I det här fallet är det ju olyckligt att jag fnyser åt det.

Tack Älskade ungar för att ni direkt slöt upp allert och hjälpte mamma! Jag vet ju att ni ställer er i enad front då det händer någon av er något! Själv har jag aldrig varit med om det själv. Måste säga att det i oron kändes MYCKET tryggt med all hjälp och att ni ”höll” mig hårt i handen! 

Ni är otroliga ungar!!! <3<3<3<3

Dick också veta att jag inte är ensam om att tycka och känna oro över att Hjärtat åker till hobbybombarnas land. Så känner ungarna också.

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *